Vår vinst, er förlust!

Vinst, de blev de för vårt lag idag, spelade mot munkfors! Gissa om de va gött?! De är alltid jämt när vi spelar mot dom, men de brukar sluta med att vi vinner faktiskt! ;) Vi fick in ett mål i sista perioden 19.43, å de blev då 3-2. Mycket härligt! :)

Imorse vaknade man upp bredvid sin älskling, finns de något underbarare? Att han ligger å hållr om en å snosar en i nacken eller tvärtom. De är såå mysit! De pirrar i magen :)
Vi hade ju som sagt myskväll igår, å den blev ju lyckad iaf måse ja säga! :) Å kan man tänka sig att det verkligen har gått två år? Njaa. de är lite svårt att förstå..men de är så de är :) Å bättre kunde ja inte ha de. Han gör mig lycklig :)

Ikväll kanske man ska vara chaufför, till byn. De är bra de, då har man nått att fördriva tiden med!  Annars blir de väl tv:n å ja tror dom funderar på att äta nått gott ikväll, igen här hemma. Mummsit :) Funderar starkt på om man ska sätta sig framför tv:n i sitt eget rum å titta på That 70's show. Men de känns elakt, när inte Joxi är med. Så ja får väl vänta med de! :P

Imorrn, ja va ska man hitta på då? Tror man ska sätta sig med matte boken, så att man inte ligger efter allt för mycke, Spång har ju så himla bråttom! Sen tror ja också att ja ska ta en övernatting i munket, hos Joxi :) Han prata på att de skulle få en till hund, en lite schäfer valpis, å de måste ja ju bara få se! Inte för att man åer dit bara för de men.. ;P

Ha de nice!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback