Dagen efter..

Känner mig lite bakis efter gårdagen, vaknade med en rejäl huvudvärk.
Men lite värt de, va de väl.. Hade ju roligt iaf :)
Mycke folk, trevliga folk, ganska bra musik... Ja, ja är nöjd :) Men nu blir de inte utgång på ett tag kan ja säga iaf, haha.
Idag blir de slappdag, pizza ikväll kanske...? De skulle ju va nått iaf :)
Tror ja måste åka till munkfors, vill inte sova ensam inatt..

Men men, ha en bra kväll..


Glad Påsk

Påsk afton och god mat står på schemat idag! Gott :)
Annars så har man väl gått och blivit genom förkyld, hosta feber.. hela kittet! SÅ himla underbar början på lovet, men men de är så de är.
I torsdags blev de parken, hade inte planerat att ja skulle ut, utan de kom ja på mitt på dagen, kände mig bara så jävla taggad. Å en lyckad kväll blev de :)
Hoppas på en lika lyckad kväll imorgon, påskdagen. Partaj på KKH ;P Vill bara bli lite bättre innan dess, inte så roligt att gå ut med feber. Men ska ta å proppa i mig alla möjliga mediciner ja kan hitta här hemma så får vi väl se hur de blir :)

Nej, nu ska ja hoppa in i duschen. Ha en bra dag!

Gla' Påsk!


Häcken..

Länge sen sist nu! Har varit en del att stå i..

Skolan, resor hit å dit å allt möjligt.

Polen resan som vi gjorde va super härlig! Eller, inte all åkning som blev kanske men de fick ma stå ut med. De är ju ett minne man bär med sig för hela livet. Roligast på hela resan va båt resan ner.
Ingen utav oss från hagfors va nykter, de va röj långt in på natten! Så de sak va, men sen blev de lungt för min del resten av resan. Mest Intressant va det självklart när vi kom till Auscwitz, de va verkligen en del hemska grejer man fick se.
Men det svåra va att förstå det hela, att de verkligen hade hänt. De va nått som verkligen inte kunde gå in i skallen..
Usch säger ja bara...

Annars har man fullt upp med skolan, denna kommande vecka har mna ett projektarbete som ska vara inlämnat och ett prov. Sen ska mna även träna innebandy inför mora. Häcken full med andra ord!
Påtal om Mora såm blev ja så himla arg förut. Ja visste att vi skulle åka dit någon gång nu i slutet av april men inte riktigt vilket datum. Men ja gick in på hemsidan å där står det 24 april. Har ite ja ett Fysik prov just den dagen då?
- Jo visst har ja de! Så himla typiskt, å ja kommer säkert inte få ta ledigt för mentorn nu när ja vart ledig så mycke. Får se hur ja ska lösa alltihop. Just nu känns de lite smått hopplöst. Men allt ordnar sig väl till slut..
eller?

Nej nu har ja inte tid att skriva å klaga så mycke mer.
- De är wipeout på tvn!
 
Ha de gött.