Kalla grisfötter!

Förfrusna fingrar å tånar, de är grejer man gillar de!
- Eller inte!
Friluftsdag i skolan idag, drog till Branäs. Kan ju inte hoppas över de när man gjort de alla andra år. Sabina hängde inte på hon, tyckte ja va mycket synd!
Men istället hängde ja med Erika, Gila å Anna. De va super roligt. Speciellt när vi kom i den opistade backen. Hade ingen kontroll på varken skidor, stavar eller nått annat för den delen.. haha. Man fick sig ett gott skratt iaf! Tråkigt nog ( om mna får säga så :P ) va de ingen som drog sig, missade en vurpa som Viktor B antagligen hade gjort. Han körde rakt in i ett träd. Fatta vilken miss! Haha, om ja hade sett de hade jag säkerligen skrattat ihjäl mig.

Har ju själv gjort de en gång faktiskt, om ja ska vara ärlig. De va när dom hade backen öppen här i hagfors för ett par år sen. Vi va ett gäng som drog in på en opistad backe å där stod det ett träd ivägen. Lite roligt faktsikt :P Det tog oss ca 45 min att komma ner, om inte lite längre.Haha,  Minnen säger ja bara! 

Annars har väl dagen bjudit på en enorm kyla, när vi kom ur bussen så va de -18 grader kallt! Höll på att dö. Å dum som ja va hade ja haft pjäxorna i bagaget så de va ju iskalla, förfrös fötterna innan ja hade kommit upp i backen! Så de blev bara ett åk, sen va de lunch för vår del! :P Men vi tog oss ut igen efter ett tag i värmen. Självklart började de bli roligt då, man va upptinad å grejer. Men klockan gick fort så de blev bara en 4-5 åk. eller ens de? :P
I vilket fall har ja haft en bra dag iaf, de va super roligt! :D

Nu ska ja ta  träna på svenska prov lite granna, kan ju vara nödvändigt!


Kommentarer
Postat av: ida

Det var RIKTIGT kul när vi åkte i den opistade :D

2009-02-12 @ 22:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback