CAE-test och konstiga människor

Fick idag förfrågan om man skulle anmäla sig till CAE-test som kommer vara i karlstad den 14:e mars.
De kostar 1750kr men skolan sponsrar med 500.
Nu är frågan om man vågar sig på de?
- Tror inte de faktiskt..Stor press och mycke stress. Klarar mig väl bra utan de kanske? ;)

På tal om något helst annat så va jag med min mamma till vårt >underbara< sjukhus tidigare idag. Hon har opererat bort sin halgusvalgus så hon skulle dit upp och linda om den lilla foten.
Problemet med sjukhuset brukar vara vänte tiden, men mamma hade en bestämd tid idag så vi slapp å vänta på det iaf. Men problemet blev istället att vi fick en kaxig, nästan otrevlig sjuksköterska. Den första kommentaren hon slängde ur sig va:  - Nu när du varit i uppsala, borde ja behandla dig som pesten!  (what?!) Där stod vi som frågetecken men hon började väl med sitt å tittade på foten.
Till sist hade mamma någon slags "tejpbit" över såret som hon har fått order om att inte ta bort. Så hon sa det till den här sköterskan. Men sköterskan va nästan lika egen med sitt. Hon skulle av med den. Hon måste ta några prover på det för de kunde vara någon bakterie som kom ifrån Uppsala.. Det hela slutade med att mamma fick behålla tejpen iaf.
Å den sista kommentaren precis innan vi gick löd:  - Patienter som kommer från det där stället du opererat på > får inte komma hit mer!
(what?!) Får man neka folk till sjukvård?!

Konstiga människor



Kommentarer
Postat av: Madelene

Men fan va cp. Vilken elak sjuksköterska. De som jobbar med människor ska väl va snälla & trevliga?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback