100228

ja, här satt ja nu å skrev en massa men självklart så råkar ja trycke ner sidan så att allt är borta. Typiskt!

Skrev nått i stil med att ja tyckte dte va sugigt med gårdagens match, den gick itne som ja ville. Vi förlora med 6-1, men gjorde en skit bra första period å ledde.. men men. Nu är de bara en match kvar för denna säsong, hemma. Där vi ska ha brorsan som domare. Haha, ska bli intressant..

Ja å Jocke funderar på att dra till Karlstad i eftermidda. Hälsa på en kompis till honom å sova över. Jocke hos honom å ja hos syster. Ska ju till uni imorgon så då får man ju lite sovmorgon, å de säger man ävl inte nej till..? :)
Ska  lämna in tentan imorgon, vilket känns skönt. Å de känns väldigt skönt att de har flutit (?, haha de lät roligt!) på så bra. Ja har inte behövt att känna mig stressad som ja alltid har gjort annars i skolan. Gôtt! ;)
Får hoppas att det går vägen och att man slipper att komplettera, men de är ju inte hela världen om man måste..

jaja, hej hej!


100227

Va nästn upp med tuppen imorse, 8 steg ja upp. Va verkligen klarvaken så de va ju ingen idé å lkigga å dra sig å kanske hinna bli segare!
De går ju inte för idag är det match, i Forshaga! Mot GS86, serieledarna. Ska bli spännande å att ja ska spela fram gör det inte mindre spännande eller nervöst. Shit alltså!!! Men men, de får gå som de går, vi är dåligt med folk å ja ställde upp om de skulle fattas. Vilket det nu tydligen gjorde... :P

I torsdags va ja ner till Kd för att lyssna på en föreläsning med Philip Lalander, som skrivit boken: Hela världen är din - en bok om unga herionister. Han va bra så ja ångrar ju inte att ja åkte dit kan ja säga. Men ja stannade aldig kvar å lyssnade på de andra 2 föreläsarna som skulle vara under dagen. De fick räcka med en :P Men iaf, boken som Ph har skrivit är jätte bra! Läsvärd! :)
Efter den hoppade jag av i Myra iaf å där va ja kvar tills igår kväll.
Fredagskvällen bjöd på go,go mat! Pappas plankstek och lite annat smått och gott efteråt :)

Klocka är inte ens 10 och här sitter man med datorn i högsta hugg...! Men men, hade tänkt mig att ja skulle skriva lite på tentan. Men de va ju ett tag sen ja satte på datorn så de kanske är dags nu?
Först ska ja gå in på laget.se å kika lite om de är någon som är taggad inför dagens match! :)


100224

Exakt ett halvår tills man fyller 20. Nice...

Har pluggat lite idag. Tänkte fortsätta så fort ja blir klar med allt ja måste in å titta på :) Tror ja har skrivit klart allt, eller ja ska väl finslipa det lite så att de låter lite bättre å mer sammanhängande.. Men annars är de nog i stort sett klart :) Känns skönt att de har gått så snabbt ändå, men bara man sätter sig ner så flyter det på!
Ja å mamma va till Wiener förut. Jag bjöd på lunch, snäll ja är va? ;) De va gött!

Ikväll är de träning också. Tror ja ska ha bilen, ska höra med Malin om de är nån mer som ska med. Men ja är iaf sugen på att träna nu, taggad som vanligt! :P
Till helgen blev matchen flyttad till på lördag. Istället för söndag. Kan ju va gött å ha söndan på sig att gå igenom allt med tentan en sista gång innan man ska lämna in den på månda :)
Men ja är så taggad inför matchen också. Ja vill ha revansch för helgens fiasko!


Ja, skriva tenta va de ja. haha suck!


100223

Störsamt!!
Tog 8a bussen ner till Uni. Började ju 10.15. Vi sitter runt ett bord å får fråga lite frågor om tentan. 10.45 va vi klara! KUUL!! Åkte med bussen i 1,5h för att vara i skolan i 30 min.
Till råga påa llt missade jag 10.40 bussen då så fick vänta till 12.25. Så forbannat irriterande! Men nu är ja hemma iaf å har börjat skriva lite.. suck.

P håller på md fläskpannkaka, de va evigheter sen. Ska bli superduper gött! :)
Ikväll vet ja inte om man ska bli med M&P å simma lite. Om dom nu ens ska göra de? Spörs!





100222

Gårdagens match är inget att tala på. HA HA HA HAA!

Gick upp 6 imorse för att se på hockeyn, Sverige-Finland. Mycket bra match å Sverige va överlägnsa i spelet, mycket nice vinst!
Så nu är ja trött, har suttit å stukit under de grejer ja kan tänkas ha med i hemtentan. Jag har ju inte dragit igång än! Skoltrött, redan? Nej. Kämpa på nu för tusan!
Har ju ända till på månda på mig, men så ska ja inte tänka heller för då blir ja slapp. Ska sätta mig igen så fort ja skrivit klart här tänkte ja. Imorrn får vi handledning så tänkte sätta mig å börja skriva då. Eller ja SKA BÖRJA då! :)
Å ikväll är de träning också, har även lovat Anna att bli med på buggen klockan...ja nån gång. Så de blir ett dubbelpass idag. Måste ringa till Malin kom ja på när ja skriver detta. Oops..

Ja, som sagt imorrn ska ja ner på handledning. Börjar 10.15 så sak med 8 bussen. Ingen sovmorgon här inte. Upp med tuppen! :) KOmmer väl hem runt 4 skulle kunna tänka mig. De är lite drygt, men de får gå!

Ska nog kanske ta å byta om också, springer runt i myskläderna här. Kanske inte är de bästa å bugga i?


100220

Lördag kväll och melodifestivalen är på G. Får se vad som visar för bajs ikväll, ibland kan de ju bara va för pinsamt!

Kom hem ifrån Karlstad för ungefär 1 timme sen. Brorsan har spelat match i Tingvallahallarna. De fick stryk med 8-2. Men siffrorna gör sig inte rättvisa i matchen. De gjorde en bra match, men hade inget flyt alls. Tråkigt.
 De blev lunch på bergvik. En "greksallad" på Mama's! De va gött. Sen blev det en snabbis i affärerna. Fick med mig en vårjacka (H&M) och en söt liten klänning (Gina).

Imorrn är det min tur att få spela innebandy å ja känner mig TAGGAD! Borta mot Sunne klockan 16.
Skulle vara kapten också tror ja, eller hur de blev. Tycker det ska bli riktigt roligt! :)

Jaja, nu sre ja att datorn håller på att dö igen. Sämst batteri man kan ha.. hah.
Men de är väl lika bra. Anja ska väl snart åka!


100218

Redan torsdag å ja är överlycklig!
De är ju helg imorgon för tusan! De är ju bara för sköönt alltså!! woho!

De blir bara ett kortis inlägg today, har bara några få minuter på mig tills datorn dör å ja orkar inte hämta laddaren, lat man få va vettu! ;)
Ja, igår drog ja ju till myra efter träning. Eftersom att vi firade en liten månadsdag så syndade vi med lite godis..
Inte bra, men gott vare! Somnade dock tidigt, va superduper trött!
Kom hem idag vid 2 tiden.

Ska åka ner till Kd med bussen som går 17.10. Ska ner å fixa med lånekort på biblioteket så att ja kan hinna å fixa med nästa delkurs böckerna. Här ska vi inte köpa något inte ;)
Ja, skola imorrn. Vi skulle göra något emd hattar å nått grejs.. Ska bli intressant å se va de blir :P

Ladd-lampan blinkar!! oh no!

Bajs bajs


100217

3 år & 3 månader idag :)

Föreläsning idag igen. De va roligt, vi hade Marit. Hon är störtskön, jag gillar henne! :)
 Så idag gick tiden mycket fort. Blev hämtade vid uni av M&P + M & T. Vi åkte till Skattkärr för att titta på hus. Sen åkte vi in till stan för att käka mat sen bar de av hemmåt.

Ser att klockan börjar bli mycket nu så de är dags för stt byta om kanske..? Eller också så packar ja bara ner träningskläderna, smart va?! ;)

Idag har Jag & Gila namnsdag så grattis till oss..och alla andra Sandror och Alexandror!

Packa!



100216

Ledig igår. Skola idag.

Upp 7 för att åka emd bussen 8. Börja 10.15 och sluta 13.00. Buss hem 14.10, hemma 16.00.
Ja, de är mina tider de!
När ja väl kom hem satte ja mig vid tvn en stund. Sen va de mat å efter det dags för träning. De blev en ganska lugn träning, men svettigt blev de. Förstår inte varför ja ska ha så mycke kläder på mig? :)

Ja så nu ligger ja här i sängen å gäspar. Skönt.. Sovmorgon imorgon, till klockan 8!! ;) M&P + T ska till Karlstad imorrn så ja slipper åka bussen. De är NICE! Så då är man hemma något fortare imorgon. Eller ja de ska ja väl itne säga, man vet aldrig om de ska in å glo i affärer. Får se hur det blir.
Imorgon kväll blir det träning iaf. KULIT!
Efter det kanske ja hinner med bussen till Myra så att ja sover över där tills på tordag. De är ju inte helt fel att slippa sova ensam :)

Inge mer uppmärksamhet till datorn, nu är det Elvis som gäller!

NightiNight!


100214

Alla ♥-ns dag idag. Mysigt!

Den kommer att spenderas hemma. Med familjen och Jocke. Vet inte om det kommer bli något vidare mys men...för man mår ju som man förtjänar efter gårdagen. De blir nog bara att slappa i soffan med en go, go pizza!

Gårdagen va rolig. Förutom en störsam incident vid baren. Haha. Det finns att bra trevliga människor här i världen! Tragiskt...


Sitter här i myra än så länge. M eller P ringer väl snart. För att komma å hämta oss. Skönt :)


100213

Kan bara kort nämna att ja skapligt lett över matchen igår. Vi var värda de där 3 poängen!

Ikväll ligger tankarna kring annat. Nämligen partaj! :D Jag är taggad till 1000. Tror de kommer bli en nice kväll :)
Förfest hos Therese med folk sen bär det av till Folkan, eller "hela huset gungar" eller va fan de kalla de. Där jag hoppas att det kommer att vara röjj!! ;D


Have a Great lörda!


100212

FRIDAY! :D


Match ikväll, klockan 20.00. Måste börja tagga nu för tusan, byta om till match kläderna å leka lite med boll å klubba!  Vill ha 3 poäng nu!!


Skolan idag gick bra. De känns så simpelt med dessa gruppuppgifterna. Gött de!
Sen så efter skolan så drog jag till Malvas skola å hämta henne. Kastade henne över axeln å gick bort till bussen. Hon blev med till Hagfors. Hon tyckte va coolt att åka stadsbuss å den vanliga bussen då hon inte gjort de förut. Sötis :) Hon hade pratat om mig på skolan, sa hennes fröken. Hon längtade efter mig ;) haha. Första gången ja hört det, för det händer ofta att vi blir ovänner.. haha
aja.

Tagga skulle ja göra, inte sitta här!

Imôra blire party vettja! 

Ha'et!



100210

ja, nu är ju halva veckan snart gjord också. Tusan va snabbt de går :)

Ledig idag och imorgon, mycke skönt! Ska försöka läsa lite idag, eller ja måste det. Ska inte hitta på massa annat nu, för boken ska vara inne senast lördag! Tråkigt nog, ja som måste ha dne till tentan. Men så är de...
   Vid 2 tiden ska ja iväg med Olle på besiktning. Får hoppas allt är bra! Efter detta så ska man väl upp på träning, ska ha bilen idag. Gött de :) Skulle även va lagmöte idag, ska bli intressant tycker ja!

Imorrn åker ja till Karlstad vid 4. Ska avar barnvakt till Malva å Malou nån timme. De skadar inte, ska ju ändå ner på frdag å så får ja ju lite extra sömn där också. Så klaga ska man inte göra ;)
   Å när ja kommer ner ska ja försöka fixa så att min nyinköpta klocka passar min arm. Dumt att ja itne tänkte på det igår. Ja bara gick ja. haha.

Ja, ja tog mig en liten shoppingtur igår. Ja kände att ja va så himla sugen på att köpa lite kläder. Fick med mig tre grejer. Klocka, tröja å body. Mysigt :P



Klockan :)

Bodyn, från bikbok. Tröjan från H&M



Haha, denna korta t-shirt köpte ja på Gina i melllan dagarna.
Tycker den är så ful på nått sätt! :P Men den är skön! :)

100208

Måndagen är snart gjord!
Bara träning å bugg kvar nu, ska iväg om ca 1h tror ja :)

Vi fick slkuta en timme tidigare på uni idag. Skönt, men ja hann inte med 12.25 bussen hem, Missade stadsbussen med 5-10minuter. Typiskt. Men ja kom med 14.10 bussen iaf. Så va hemma vid 4.. Tänk att de tar en hel dag, gå upp 7 å komma hem 4, för att göra 2 timmar på uni.. haha. Men de är inte så noga ;)

Imorrn blir ja nog kvar istan ett tag, gå runt å glo lite i affärer, är shopping sugen! ;D


100207

Ja, då va de redan söndag då.. suck!

Lagfesten igår kväll va rolig/trevlig tyckte ja :) Vi spela spel, satt å tjôta, singstar å gömma lappen m.m.. Kom hem vid 2 tiden, helt slut. Trött som tusan va ja, somna direkt ja släckt sänglampan, göttit :)

Ja, å en sönda som denna ser ut att bjuda på fint väder. Synd bara att termometern visar så lite som -11. Men man kanske kan ta sig ut på en liten promenad iaf. Graderna kanske stiger mer, om man har tur.. De va ju ändå -18 imorse så.
Annars så ska ja lägga mig tidigt ikväll, uni imorrn :) Ska med 8a bussen, då ja börjar 10.15. Hoppas inte Molkom-bussen är försenad eller nått. För nu vill ja testa att åka med den! Munkfors vägen är ju så dryyyg.

Sen är det ju träning å bugg på måndakväll, vilket jag gillar mycket! Tycker bara det är synd att vi har så sen träning, för ska upp vid 7 igen på tisda morgon eftersom att ja ska till uni då också. Men sen är ja ledig onsdag å torsdag, å de är ju inte helt fel :)
   Fredag ska ja ner igen å då på kvällen är det match, taggat!
 Under helgen hoppas ja att Jocke kommer hem också, för ja saknar honom!
Får väl hoppas på att vi kan spendera söndagen, alla ♥-ns dag, tillsammans iaf. Även om vi inte är så noga med det där så kan de va lite mysigt :)

Ja, en lite kort sammanfattning av hur min vecka kommer se ut!
KUL!


100206

Klockan är redan 18. Vad har jag gjort idag?!
Alltså ja ve inte om ja har gjort någonting egentligen, men dagen har försvunnit iaf... haha.
Har varit med å handlat å tränat..de är de enda ja vet att ja har gjort! :P

Aja, nu sitter ja i morgonrocken så här efter att ha duschat. Skönt. Ska snart klä mig å göra mig i ordning för de blev ju så att vi ska ha en liten lagfest idag, hemma hos Madde. Mysigt!
Men först måste ja ju ha nått att äta, tyckte jag hörde nått om att de ska steka lite kött å greja. Ja, de är ju trotts allt lördag så de stämmer nog rätt bra..

Jaja...ska väl titta lite i garderoben å byrån å se om man hittar något lämpligt!


100205

Fredag!!

De känns gött med helg, tycker inte de va länge sen ja skrev de.. Men de är inge fel med de :)
Slutade vid 11 tiden idag, grupparbetena är slappa ;) Så ja tog halv 13 bussen hem iaf å va hemma vid 14.15 ungefär. Skönt , skönt.
   Skulle ju ha vart i Myra, å vart hundvakt. Men de behövdes inte.. De är ju så att Joxi är uppe i Sälen å jobbar. Skottar snö ifrån taken :) Gött för honom att ha nåt att göra, tror de är för 1 vecka iaf. (Y)

Ja, så ikväll blev det ju då ändrade planer.. Ensam hemma, resten av familjen ska till Forshaga. Timmy spelar match, vet inte om ja får plats i bilen för isf kanske man ska följa med? Eller va hemma å titta på tvn å käka lite godis..? SPÖRs


100204

Ja, nu va de ett par dagar sen igen. Ja hinner inte med detta! :P

Dagarna har bestått av bussåkning, plugg, vila å träning... Idag är det vila och lite läsning, ska även åka till Karlstad med Lindisen å Malin vid 16! Vi ska å hälsa på Ida Stöllman, se på hennes å Viktors lägenhet å ut å äta en liten matbit. Jag tror de kan bli trevligt :)
Efter detta drar jag till Syster å sover över där inatt. Börjar kvart över 9 imorrn så de känns lite onödigt att åka hem ikväll å gå upp vid 5 tiden å ta bussen som är framme innan 8 liksom. Så "sovmorgon" till klockan 8 blir de :)
Slutar vid 12 tiden å ja hoppas att jag hinner med halv 13 bussen hem så att ja slipper å vänta till 14.
  Hoppar nog av i Myra imorgon också, får se om ja spenderar natten där, eller om ja åker med en buss hem på kvällen. SPÖRS dä!

Sen hoppas ja att de blir nått med Laget under helgen nu när vi är spellediga å allt.
 De skulle ju va trevligt! ;)

Nu ska ja lägga mig å läsa lite ja, Ha'et!