"äntligen" har skitungen åkt hem

Tänk va tyst å lugnt det har blivit här nu, sen Malvis åkte hem. Shit hon tjatar verkligen öronen av en... :S

Ja, mina ärenden blev halvt avvklarade. Kansliet hade inte öppet. eller de va ingen där. De stod att dom skulle va där mellan 8-15 men icke. De är väl kanske för att det är nyårsafton imorrn, kanske, kanske??
Af, gick det bra vid iaf. Nu får ja nog snart hem mina papper. Nöten som skulle fixs så att jag fick det hemskcikat. Har inte tryckt på "knappen" så att det skulle skickas..  de ä ju bara för dryyyga där bort. Uscha.
Gött att ja slipper dom sen. Eller ja hoppas de..iaf.

Inte har det blivit något varmare inne heller, 16,5 grader hela dagen. Fatta att det är svinkallt här inne. Sitter med mössan åp å hackar tänder. Nej för tusan ge mig sol å värme nu!!!
-25 grader ute..mysigt.

Nu ska ja byta om ja, träningskläderna ska på!!
Gött med lite värme på planen!



091230

Ny dag..å ännu kallare. -26 va de klockan 10 när jag gick upp imorse, fy tusan säger ja!
Å vi har int mer än 16,17 grader inomhus hellr så man fryser vart man än är, äcklit!
Men det vänder snart har jag hört talas om, mycke bra!

Idag ska jag då till Af å kansliet, blir vid 2 tiden då pappa slutat. Eftersom att min egen bil är igen snöad. HAHA. Stackars Olle har stått i flera dagar. Bara det blir mildare ska han ut på vägarna igen :)
Senare ikväll blir det då träning i exär. Kul kul. Eller ja tror att ja ska de iaf, har itne hgört nått från Malin än. Men de fixar sig de där vettja! Träningen är emllan 6 och 7 har jag för mig. Jag ska med en buss i hagfors som ¨går till Myra klockan 8. Å det är sista bussen, så det är bara på att hoppas att inte eftersnacket blir allt för långt. Så ja hinner med den där bajsbussen.
Ja, ja ska till Myra för att Stefan sak hämta upp oss där imorrn. Då bär det upp till Våle på nyårs firande. Ser farm emot det. Kommer nig bli great.
Tror inte jag har hört en enda som vet säkert vad dom ska göra imorgon kväll, nyårsafton. Haha, mend e är gött att de kan bli lite spontant också, brukar va roligast ;)

Men men, nu tror ja att ja ska höra med mamma om man ska börja med maten eller inte.. För nu börjar jag bli lite små hungrig. Om inte maten kommer snart får det väl bli en apelsin så länge..


Ja just det på tal om frukt. Ja kom in på kursen jag sökt på universitetet, socialpsykologi. Hoppas det blir bra, får ju nått att göra iaf. Än att sitta här hemma, för det börjar gå mig på nerverna nu! :P

1,5 dagar kvar på 2009

091229

Denna tisdag har avverkats i Karlstad med Jocke. De har vart mysit :) Gått i alla affärer å handlat upp alla mina pengar. Inte bra :P Men de är inte fel med lite nya grejer i garderoben ;) 
Gick till bussen vid 10 över 9 imorse å gissa om de va kallt?! De va svin kallt! Fy tusan säger ja bara, imorrn blir det bilen om ja ska ut...

Vilket ja kom på att jag måste. Måste in till AF å höra vart mina papper tagit vägen, de är allt bra sega de där typerna! Usch usch usch. Sne måste jag till HIFs kansli å få ett papper påskrivet. Om att ja ska blir överskriven till Edebäck! Tycker det ska bli spännande att få spela match igen. Jag känner mig oerhört sugen! ;D Taggad till 1000, hoppas att det blir snart :)

Jaja, nu ska ja sätta mig vid tvn å slappa. Om man nu får för skitungen här hemma, hon är just nu full av liv..
SUCK!

2 DAGAR KVAR PÅ 2009!


091228

Vaknade ju inte allt för tidigt idag. Halv 11 va klockan när ja slog upp ögonen. Vilket til stor del beror på pratkvarnen Malva. Igår kväll låg hon å babbla tills ja blev så lett på henne å skrek att hon skulle vara tyst å släckte lampan. Ja, hon blev chockad å hon blev tyst..
- Bra metod ;)

Menade att vi skulle ha åkt pulka idag. Men det har blivit så kyligt nu.. Det blir så jobbigt att vara ute när det blir typ -10 å neråt pga astman. Man bara går å hostar hela tiden. Men imorgon, om vi skyndar oss ut på förmiddan kanske det funkar.
Om ja nu inte ska ta mig en tripp till Karlstad. Det är ju mellandagsrean ju å de kan ja itne missa! haha! Så okm man ska ta bussen imorgon? Eller om mamma ville med? Å Jocke ska ju ner å hämta sina glasögon vilken dag som helst.. hmm. Ja de spör, ner ska ja iaf! :)

Ikväll blir det kanske träning, beror på Malin de. Får se om ja hör nåt ifrån henne, annars blir de en lugn kväll framför tvn, inrullad i filten :)

3 dagar kvar på 2009!


091227

Ja, då va Julen slut!
Men ja är nöjd med vår jul, de va så mysigt så :) Många fina klappar fick ja också. Så ja, super nöjd är jag!

Fredagen va det utgång som gällde, FOLKAN. Innan blev vi hos Elina, där vi hade det roligt, tycker ja iaf. Men på något sätt så ballar det ut till slut..tråkigt nog. På folkan, va det mycke folk å man fick se en del bekana ansikten.. :) De va roligt iaf, till det blev lite för mycket av det goda...om man säger så.
Men men, det fick man känna på dagen efter också. Gårdagen va ingen hit, vill ja lova. Fy tusan för "dagen efter". Om man då bara kunde få slippa den där skiten! Men idag är det något bättre, fortfarande slö då..

Så nu säger ja att det får dröja ett tag tills det blir nått kalas igen. Nyår blir lugnt! :)

Malva sitter å tjatar på mig att hon ska in å spela på datorn, så ja får väl ge mig här innan hon går åt!

Leverpastej!


091223

LILLA JULAFTON!

Julmaten står snart på bordet. Har inte ätit något annat än frukost idag, gissa om ja är hungrig?!!
Ska bli så super duper gott!

Idag har man inte gjort något speciellt, inhandlat det sista som behövts å så. IKväll blir det uppesittarkväll å godis, om man nu orkar efter maten. Känner redan nu hur mätt ja kommer bli!
Just nu sitter ja å lyssnar på lite musik. "Jag vill vara din margareta". Det för mig tillbaka några år i tiden, grymt kul.. haha!

Imorgon kommer TOMTEN! woho! :D





091222

Dan före dan före doppare dan! :)

Å här ligger skinkan i ugnen, tyckte ja hörde något om att den är klar snart! Gôtt!
Imorrn kommer det lite mer julmat på bordet, lilla julafton! Fan va underbart det ska bli :)

dagen har binte haft mycket att bjuda på, mer än att Jocke har kommit hit då. :) Å ja fick ett litet paket också, spännande! :D


Ladda för skinksmörgås för tusan!!

091221

3 dagar kvar nu då :) Mysit!

Idag blir det inte mycket annat än tv å lite träning.

Imorrn kommer Jocke.

Onsdag, ja då är det lilla julafton i huset, de är mys om något de :) Mat å en liten julklapp kanske?

aja, noga..nu ska ja plocka in diskmaskinen!


091220

21, 22, 23, 24!! De är bara 4 dagar kvar till Julaftonm wihooo!

Today ska ja kanske klippa av mig lite mer hår :) De är fan kul att klippa sig nu tycker ja, ja som var så rädd av mig. Men de är väl bra att det gått över :)
Men men...har int gjort ett dugg idag.. as usuallllly!

Blir väl inge annorlunda sen heller, chill!

Myck


091219

Karlstad igår, julklappen till Johanna blev klar. Skönt :)
Hoppade av i myra och ja å Jocke hade en mysig kväll! Vi tittade på How I Met Your Mother å åt godis. Fick så där ont i magen igen, alltså ja måste lära mig sluta i tid. Men de är ju så gott :)

Idag kom ja hem vid halv 3 å då spelade ja å Malou lite spel. Den försvunna diamanten. Sen tvätta ja håret å nu sitter ja här.
Ikväll kommer Karin hit på besök, får se om Sofie skulle med också. Spörs! Vi ska iaf äta tacos å titta på 2012, vilket ska bli mycket gött! Ska nog göra en kladdkaka också, de va kan bli lite godare då! :)

Nej, om ja ska ställa mig å göra den nu :)


091217

Då va de 3 år & 1 månad idag då ;)

Idag har ja tittat på tvn, som vanligt..läst tidningen, kokat spaghetti, bakat pepparkakor, plockat ur diskmaskinen å hängt tvätt. Riktigt flitigt!
Sen har man ju haft funderingar över juldagen.. Wermlandia eller Folkan?
Men jag tog mig ut med Olle till nöjesbutiken för att där köpa en biljett till Folkan. Med va Linda å Malin!
Det blir nog roligt, så slipper man fixa med skjuts å så, för de är väl inte allt för många som är "körbara" den dagen :P
Men men, tog mig också till badhuset med mamma å pappa. Gjorde mig ett par längder, å det bjöds ju på glögg, så det fick man ju lov att ta sig en kopp. Vilket inte va helt fel! ;)

Ja, imorrn blir det kanske Karlstad. Vi har inte bestämt oss än, beror på om de är för kyligt å grejer. Mamma får bestämma. Annars så drar ja väl till Myra antar ja, å då ska en fet godispåse släpas med!!



Dom blev goda, ja lovar! :)



Julgranen kom fram i helgen också, men vi har den inte tänd än. Kan ju inte vara allt för ivrig. Men det är ju bara 1 vecka kvar niu! :D 
Den är tänd på bilden, för ett test!


4,5 timmar senare

sitter jag här framför datorn igen.
Tog en timmes promenad innan träning förut ikväll, de va kallt åt hakan. Blev verkligen vindpinad på hemvägen...burr. När vi kom tillbaka va det bara att byta om å ta med sig klubban ner till Älvstranden, där ja va tills klockan blev halv 9. Sen blev det duschen och något att äta.

Det blir antagligen att ja å mamma åker ner till Karlstad på fredag, inte vet ja varför...hon kanske inte har fått alla julklappar än? De har ju ja iaf, de är ju bara åt mamma å pappa ;)

Nu ska ja lägga mig å läsa Solstorm skriven av Åsa Larsson, mycket spännande bok tycker ja! Läser denna i väntan på att pappa ska bli klar med Den förlorade symbolen, av Dan Brown.


091216

Kom hem ifrån myra vid 4 tiden, efter att ha stått å väntat på bussen. Som va försenad som vanligt! Förfrös mina fötter gjorde ja också på dessa 15 minuter. Hel otroligt, ja fattar itne att de händer så fort med mina fötter :S
Har vart ute å busat med vovvisarna i snön, vilket va roligt. Känner mig som en liten bäbis när ja springer runt i snön, full klädd! :)

Ikväll blir det träning, duscha å sen slappa framför tvn ett tag. Imorgon hra ja inget planerat..kanske ska baka lite? :) Aja, får se vad det blir!


091215

Sitter fortfarande i morgonrocken å ja ska duscha, klä mig, äta frukost, blåsa och platta håret..
Och klockan 11 ska ja befinna mig på arbetsförmedlingen, klockan 11! Får hoppas att det inte blir fel imorgon igen, skulle ju va lite pinsamt!

Idag kommer kära Iizz hem! Ska bli gött att ha henne i hagfors ett litet tag nu, så att man kan hålla reda på henne ordentligt! ;) 5 över 10 är hon vid busstationen, å ja kan inte vara där.. Men Malin hämtar upp henne (Y)
Efter arbetsförmedlingen ska ja väl hem en sväng för att sedan bege mig mot wienerkonditoriet vid halv 2. Mamma är inte hemme idg, så det är en bra tid att gå ut på. Slipper att laga mat själv ;)
Får se vad man stoppar i sig när man kommer dit, ska bli kul att sitta å snacka lite bajs tycker ja :)

Sen efter att detta har skett så ska ja försöka pricka in en buss som går mot Myra. För denna kväll har ja lovat att spendera me Jocke! De ska bli mys att få åka ut i ödemarkerna ;) Ut å leka med vovvisarna i snön!
För snön ligger faktiskt kvar fortfarande, å det snöar också! så a mycke kan det ligga på backen? Nästan 1 dm kanske? aa, ja har kanske inte så bra ögonmått men, de är itne så noga. De är mysigt iaf!

Hoppa in i duschen va det ja!
JALLA JALLA!


091214

>Månda môôran!

Va till Af klockan 11. Ja knackade på för att ja såg att de satt ett gäng där inne, på söka-jobb-kursen, som ja nu skulle på... Jag gick in å fråga "oj, är ja sen?!" Får till sva: " Ja vi började klockan 10".. Ooops! Bara 50 min försenad då! HAHA! Men aj fck mig en snabb genomgång efteråt så ingen skada skedd ;)
Fick för mog att det va 11 för ja ska va där imorgon också, å då är det klockan 11 så ja fick en koppling där antagligen. Aja, de va inte så noga! :P

Ja, annars då?! Det snöar ute för tusan! De kanske blir vinter snart ändå? Det vore ju nice...
Idag kommer Jocke hem också, ska bli gött de! Vet inte när bara, men ja hoppas att det är snart, det är dryygt att vänta tycker ja. Han har inte satt i sitt svenska simkort iaf, för mitt sms gick inte fram så i Sverige är dom kanske inte än, om han nu inte skulle ha glömt att byta? För det vet man aldrig med honom! ;)

Träning ikväll, gött dä! ;)


091213, Lucia!

Tredje advent idag å självklart lyser det tredje ljust i stugan! Tänk att det snart är julafton!
11 dagar kvar...man sitter å längtar som ett litet barn känns dte som. Men det är mysigt med jul, synd att det tar slut så fort bara :/ Men men, det är bra så länge det varar! ;)

Idag har solen vågat sig fram igen, riktigt skönt. Å kylan har kommit tillbaka, å ja hoppas den har kommit för att stanna denna gång. För lite snö, den 24e december, vore inte helt fel!
Här hemma har vi en städdag idag, pappa håller på att torka lite golv nu medans ja å mama sitter vid köksbordet i morgonrockarna å myser ;) Men ja ska snart ta tag i mitt rum snart tänkte ja, lite dammsugning är det som behövs.. Kanske byta i sängen också, de vore skönt. För det finns inte mycket som slår en nybädadd säng inte! :)
Man kanske ska försöka sig på att ta en promenad idag också, eller kanske inte... Börjar bli förkyld, eller ja, det sitter i näsan. Om ja går ut i kylan kanske det blir värre, med astma och så. Äh, det går väl att testa?! :)

Imorgon kommer Jocke hem! Ska bli super gött det tycker ja, har saknat honom så!!


091012

Lördag idag. Gött dä, sista godis dagen för denna vecka! Å gissa om ja ska proppa i mig?!
Blev ju itne så mycket igår så måse ju kompensera detta! ;)

Ska strax iväg å titta på den nya skolan, sak bli intressant å se om det blir så jävla fint där..suck vilket skit projekt, enligt mig iaf... Efter det blir det kanske Karlstad. Vet inte än, mamma å pappa ska iaf dit å ja evt itne om ja ska med än. Malou kom ju därifrån igår med bussen å stackra ska behöva åka tllbaka redan idag..hmm.. Ja de spörs.

Ytterkläderna ska nu på!


Idol är över

och här sitter ja å tröst äter ostkrokar.. Ja blir arg.
Calle skulle ju vinna! Han har ju blivit så mycket bättre på den här tiden. Erik har vart bra hela tiden, de samma liksom.. Nej usch. Å lite bruden hans skämmde ut sig då å stod på scen å glodde bara. HAHAHA!
Störde mig som fan iaf!

Nu ska ja gå å lägga mig!

GODNATT


091211

Ikväll är det IDOL-FINAL å ja är taggad till tusen! :D
Till detta blir det även lkite god mat. Malins goda röra till bakadpotatis! M m m!
Finns på
www.malinericsson.blogg.se ;)

Annars idag vet ja inte vad jag ska hitta på. tänkte ja skulle komma ur pyjamasen å komma iväg å träna en sväng. Kan ju behövas å kännas gött för den delen ;) Ska titta på Lucia tåget ikväll också, får inte glömmas. Måste ju få lite Flash backs ju! Lussevakan förra året är något jag sent kommer glömma, det var verkligen helt crazy! Å så FORBANNAT roligt!
Satt å titta på kort därifrån igår, å skratta för mig själv. Så himla sjukt! :P

Nej, på med tränigskläderna , latmask!
Have a nice friday!


091210

SItter här å ser ut som ett spöke i ansiktet. Mamma har kletat på mig en mask, efter en skön ansiktbehandling! De va skönt, kan ja lova :)

Igår kom syster å hämtade Leja-bus, tråkigt nog. Men hon blev så glad när dom kom så j har nog aldrig sett någon större lycka! :) De va mys! Så nu är det väldigt tomt här hemma, ingen som springer å jagar en å små nafsar på tårna.. Men hon kommer väl snart igen förhoppningsvis!
Syster å dom hade haft en fin semester iaf, bad å sol. Å ett jätte fint hotell! Vill verkligen åka nånstans snart.. Ja å Jocke funderar på att försöka fixa en resa till sommaren, skulle va mysit om nått det!
Ja, iaf. gårdagen bestod inte så mycket mer än tv-tittande, eller ja kom iväg på träning vid 7 tiden å va hemma igen vid halv nio. Körde intervaller i början å de va jobbigt, men skööönt! :)
Sen blev det läggdags!

Idag, har ja itne hunnit alls mycket. Tv...suck vilket varierande liv man har! :P  Ska snart äta lite kålsoppa, vilket ska bli himla gott tycker ja!
Ikväll blir det nog en tur till simhallen tror ja. Efter detta blir det en räkmacka ;)

Har försökt att skicka sms till Jocke också, men det kommer ingen leveransrapport ens, mycket skumt tycker ja. Men hoppas man hinner få höra av honom lite idag iaf :) Miss him.


091208

Tisdag idag då..
Trodde ja skulle sova länge idag, men ja vajnade redan klockan 8 å va pigg, tragiskt!
Har väl inte hänt så mycke under dagen, bus med Leja, tränat ben, glott på tv å bjudit hem Anna på fika.
-Morgondagen blir väl inte så mycket mer händelserik antar ja!

Hörde ifrån Jocke en snabbis tidigare idag. Gött att höra från honom, saknar honom så ju! Han hade ju fått jobba från 4 imorse till 12. Sen imorgon skulle han få jobba från 6-22. Dubbelpass. Usch va jobbit! Men kul för honom kan ja tänka mig! Han berätta att de första han fick parkera igår va en Audi Q7a, fatta de då?! Skulle ju inte tacka nej till en sån! Andra bilen blev en Audi TT.. ;)

Hockey på tvn också. HV-MODO å det står 1-3 tråkigt nog...


091207

Ingen updatering under helgen pga min resa till Norrköping! Kan ju inte sitta vid datorn va osocial heller ;)
Kom hem för nån timme sen å åkte redan halv 9 imorse. De va en dryg tåg- och bussresa kan ja lova! Uscha!

Men iaf, helgen har varit SUPER! Kom ner på fredag, sov hos LIna. Vi titta på film å åt tacos. Va till ett studentboende, vattentornet, en pub som ligger inne i byggnaden. Där tog vi oss varsin öl. Som smaka äppeljuice, lite cool tyckte ja. Aldrig sett dom förut! :P
Lördag, ja va gjorde vi då? Titta på mer film coh vid 4-5 tiden började vi göra oss i ordning för sittningen. Tog oss nått vinglas, även Caroline å Mia va me då :) Sen klockan 7 drog vi oss bort mot trappan för en fördrink. Där träffa man en del bekanta vilket va mycket trevligt. De kom ihåg mig! :D haha! Sen gick vi upp på övervåningen där själva sittningen skulle va. Där uppe blev det mat å massa tillstälningar :) Sen blev det partaj på nervåningen! Å De va så sjukt roligt!! De va ett tag sen ja hade så roligt alltså, bra folk, bra musik! Nej, de kommer itne dröja länge innan ja kommer ner igen, de kan ja lova! :D
Söndag blev en alappis dag med film å pizza. Hjälpte även Mia, med att bygga ihop en ikea hylla. Eller ja tittade mest på, men ändå! :) Sen blev det fika med lussebullar å pepparkakor! :D
Nej, än en gång! Hade en SUPER ROLIG helg! Woho! Saknar människorna å själva Norrköping faktiskt.. men de är inte så mycket att göra åt, ja får åka ner å hälsa på ofta istället! :)
Kansker kommer in nån bild om nån dag..om ja kommer ihåg å har lust!

Ikväll blir det träning, tror ja iaf. Är så sjukt trött. Men ja måste fan röra lite på mig!! Har ju bara slappat nu så! :P

Saknar Jocke.. Han jobbar nu. Började klockan 14 å slutar 22. 
Ska ringa och höra hur det har gått sen! Nervös/nyfiken!


091203

Redan torsdag, veckan har gått fort!
Gårdagens träning i exär gick väl bra, ja vet fortfarande inte hur ja ska göra med allt. Måste kanske ta å bestämma mig snart? hmm..
Idag är det träning i hagfors igen. U-lag har träning halv 5 idag så vi fick va med på den. Se hur det går!!
Känns som ja håller på att bli lite sjuk också. Hoppas bara att de inte är så..Men Jocke är sjuk ju å brorsan också. Dessutom så sov Jocke här inatt så sannolikheten att ja ska bli sjuk är stor! =/ Men ja får väl knapra lite vitaminer å hoppas på det bästa!

Imorgon är det Fredag! Kvart i 12 åker ja med bussen ner till Karlstad å där i från, klockan 14.20 går tåget mot Norrköping! Ska bli så kul att träffa brudarna! Sover hos Lina på soffan till på måndag morgon då tåget går tillbaks till Karlstad. Vet inte vad vi ska hitta på där nere, men det blir väl mycke prat, skratt å mys antar ja :) På Lördag ska vi iaf på sittning. De ska bli forbannat roligt tycker ja. Det är cocktail-tema, men ja vet inte riktigt vad jag ska ta på mig. Har ju 2 klänningar att välja mellan, men de spörs! ;D
Funderar på om ja ska julklappshandla lite när ja är där, om man hittar något vill säga.

Ska alldeles strax gå å sätta på mig shortsen å restan av träningskläderna, de är ju bara en timme kvar!

Ikväll kommer Jocke tillbaka. Och på tal om honom så ska han nog flytta till Norge!! Han ska på arbetsprövning på månda! :) :( . Sen är det bara att hoppas på att han får jobbet! Han är såååå värd det!
Ska sitta å hålla tummarna tills dom blir BLÅ!
Men tänk om han flyttar då? Åå va man kommer sakna honom då, men det är smällar vi får ta.

VI KLARAR ALLT! ♥


tack och hej, leverpastej!

091201

Första december å de är faktiskt kyligare ute idag! Minus 3 grader å frost å backen, vi kanske närmar oss vintern?
En annan fråga ja ställer är varför ja inte sov längre?! Ja är jättetrött nu, men de får väl gå. Med lite frukost i magen kanske ja blir piggare.

Idag skulle det va innebendyträning igen, halv 5 de hade flyttat den ifrån onsdagen pga någonting..så då har ja nått att göra idag också! Förutom att mysa med Leja-bus :) Efter träningen funderar ja på om ja ska åka till Myra. Får se om pappas ka va hemma ikväll för annars måste ja va hemma å passa sötnosen!
Men de spörs..nu blir det frukost!