Pokerface

Ikväll blir de till att sätta på sig sitt pokerface.
- Rick kommer hit. Så han, ja, Jocke och pappa ska spela lite poker. Kanske blir lite pizza på de också? ;)
Får väl se, tror att de blir roligt iaf! Ska se till att vinsten blir min! 

De är ju fredag idag, och det innabar ett nervöst fysik prov näst sista timmen i skolan. De känns "så där" nu i efter hand, kunde ju ha pluggat lite mer, men de kan man väl alltid de. Noga.. G får man väl kanske iaf? ;)

>Denna vecka har ja verkligen varit taggad på att festa på lördag, va ju ett tag sen ja va ut. Allt var liksom perfekt. Annars brukar man ju alltid ha match dagen efter, men så var inte fallet denna gång. Skulle spela på lördag. Men så kommer man på träningen på onsdag kväll och får höra att dom flyttat matchen till på söndag!
- Lite lett!
Så där sprack ju den kvällen. Men de blir väl kulturnatt för min del istället > Ta sig en tur till Upstairs å titta på Nicko å gänget (Aim for the sunrise). Blir väl kanske roligt de med. Ska väl va chaufför också.

Får väl se när de blir utgång för mig nästa gång. Då jävlar kommer ja va taggad iaf, de är en sak som är säker!


Have a nice Fredag!


Sexställningar

Roliga sexställningar de finns alltså.
> Idag när ja hade tyska, gick ja till biblioteket där några killar satt och läste på inför matte provet. Den ena satt och titta i någon sex-bok. Det va alla ställningar man kan tänka sig, å sjuka namn hade dom!
- Slå i en plugg va ett av dom. Tyckte de va lite små roligt faktiskt.

För övrigt gick nog inte matte provet allt för bra heller. Bajsigt! Ett G kan ja nog kanske få iaf..
Hoppas ja..Härra!


RIX FM

I väntan på träning så sitter ja här framför datorn å lyssnar  på RIX FM..
Allt för att få slippa att sitta med matte boken, för de orkar ja verkligen inte. Har ju inte suttit så mycke med den idag, vilket skulle behövas. Har ju prov imorrn! =S Sista i E-kursen
- mycket skönt!
Har även prov på fredag, för den som vill veta. I fysik, inte de roligaste de heller. Men de får väl gå..

> Under helgen fyllde lilla Madde 20 år, de va en mycket rolig kväll så den tackar ja för!
Vi underhöll oss med GH, singstar,tårt-ätning å tipspromenad m.m.
Tipspromenaden va skit rolig! Genom denna fick vi reda på att Jag och Erika är bäst på sexställningar! ;)
Vi klarade tre olika ställningar på 9 sek (eller va de va), inte dåligt!

På sönda spelade ja match, mot kristinehamn. Mycket bra match och en go vinst!
-Härligt härligt!


Nej, nog för mig. Ska väl kanske ta och byta om!
-Taggad!


Naked People!

Kalaset igår ballade ur totalt..
- Vi kom dit vid 11 tiden tror ja, inte så mycket folk men ändå rätt trevligt. Närmare 12 så skulle de börja spela Twister. Men inte med dom vanliga reglerna > Om man förlorade skulle man ta av sig ett klädesplagg. De va 2 tjejer mot 2 killar. Tjejerna fick ta av sig mest, de sluta med att den ena utav dom stod i bara trosorna.. (?) Eller spelet tog aldrig slut förresten... Tre killar hade plötsligt tagit av dig allt dom hade på sig å stod å hoppa där.. helt nakna! Till sist stod dom å gned könsorganen mot varandra å då sa vi att vi sticker..
-Å de gjorde vi fort som bara den. Tro mig! haha!

Naked People överallt!


Ikväll blir de efterlängtade Julklappsbytet av.
-Oh yes!

Imorgon börjar en ny vecka, ta hand om den människor!


 

19-års kalas/fest ?

Gårdagensmatch, mot Nordmarken vann vi med 2-1. Å ja kan lova er att de blev en hel del press de tre sista minuterna.
-Först fick vi en utvisad för hög klubba och frislaget som Nordmarken fick för de, stod vi för nära på så.. Vi spela med 3 mot  5 de sista.
-Nervöst? JA!
Men som sagt, de gick bra iaf. Matchen började vid 8 så en annan va inte hemma förrän 1 inatt. Utsliten!

Idag har man då vart duktig å varit ute å gått i ca 1 timme. De va mycke gott.. :)
Sen annars har ja hunnit med å vart å handlat med pappsen å senare blev de midda å fika med Gilisen. De va mycket nice.. För de va ju ett tag sen. Sen efter fikat bar de av hemmåt, väl hemma fick ja ställa mig och göra sallad. De är min uppgift i detta hus. Å fråga mig inte varför.. De har bara blivit så, tråkigt nog.

Ikväll har man blivit bjuden på 19-års kalas/fest ;) David Olsson har fyllt år så han skulle ha en fest borta vid Lakheden. Får se om man känner sig något sugen på att dra iväg?
Just för tillfället lockar soffan å tvn här hemma lite mer. Men de kanske hinner ändra på sig.

För övrigt så har ja å Jocke vart tillsammans i 2 år å 2 månader idag :)

Ha en trevlig Lörda kväll!


CAE-test och konstiga människor

Fick idag förfrågan om man skulle anmäla sig till CAE-test som kommer vara i karlstad den 14:e mars.
De kostar 1750kr men skolan sponsrar med 500.
Nu är frågan om man vågar sig på de?
- Tror inte de faktiskt..Stor press och mycke stress. Klarar mig väl bra utan de kanske? ;)

På tal om något helst annat så va jag med min mamma till vårt >underbara< sjukhus tidigare idag. Hon har opererat bort sin halgusvalgus så hon skulle dit upp och linda om den lilla foten.
Problemet med sjukhuset brukar vara vänte tiden, men mamma hade en bestämd tid idag så vi slapp å vänta på det iaf. Men problemet blev istället att vi fick en kaxig, nästan otrevlig sjuksköterska. Den första kommentaren hon slängde ur sig va:  - Nu när du varit i uppsala, borde ja behandla dig som pesten!  (what?!) Där stod vi som frågetecken men hon började väl med sitt å tittade på foten.
Till sist hade mamma någon slags "tejpbit" över såret som hon har fått order om att inte ta bort. Så hon sa det till den här sköterskan. Men sköterskan va nästan lika egen med sitt. Hon skulle av med den. Hon måste ta några prover på det för de kunde vara någon bakterie som kom ifrån Uppsala.. Det hela slutade med att mamma fick behålla tejpen iaf.
Å den sista kommentaren precis innan vi gick löd:  - Patienter som kommer från det där stället du opererat på > får inte komma hit mer!
(what?!) Får man neka folk till sjukvård?!

Konstiga människorSlagsmål!

Idag fick man va med om ett slagsmål i matsalen. Skulle ta mig bröd å så hör man hur de flyger stolar, bänkar å tallrikar i golvet. Tittar upp å där pågår värsta fighten! Oj Oj Oj..
Roligaste som hänt detta år!

>>X<<

Det är lördag.

Denna vecka drog skolan igång, i torsdags rättare sagt. Detta innebar en liten mjukstart iaf. Två sovmorgnar å en kort fredag. Nu ska ta vara på nästa vecka iaf för då är de den sista vecka vi har kvar vårt schema.  För den 19:e eller om de va senare så får vi de nya schemat. Och det var inte det roligast jag har sett.
- De ja är mest less på är fredagarna. Börjar likadant som nu (10.45) men slutar klockan 4! Inte de roligaste lektionerna heller, fysik B å biologi B. Men men, de är väl bara att bita ihop. De är ju bara en termin kvar! typ 21 veckor :) sen Studenten! Underbart!

>Igår
- Hemma mot skoghall. Förlorade med 7-2. Sämsta matchen hittills. Inget stämde...
Men de är bara att glömma och ta nya tag tills nästa fredag. Borta match mot Nordmarken. Taggad!

> Idag
Jocke är hos Markus på födelsedagskalas. Själv sitter man här och väntar på att han ska komma hem (inge ovanligt). 
Har bakat mig en kladdkaka idag, som ja funderar på att smaka på snart. Fick nytt recept av Ida, hoppas den är god! :D

>  Imorgon 
Jag och Erika ska göra middag till > Jocke å Nicko. FÅr se vad vi hittar på för något.. Mys :D


Ha en bra lörda kväll!


Munkfors

Med datorn å två stora hundar i knät sitter jag i lägenheten - Jockes lägenhet.
Har varit här å hjälpt till å fixat å grejat en del. Och det börjar blir lite små mysigt nu. OM man inte tittar på väggarna vill säga. Den som bodde här förut fick för sig att han skulle börja spackla å greja. Men mer än så blev de inte. Så de finns en del vita fläckar å hål på väggarna. Men de gör väl inget, de går att leva med så länge! :)

Sitter just nu lyssnar på när hundarna - Buck & Mig - när de ligger å snarkar ikapp. Förstår verkligen inte hur hundar kan snarka så högt!
Annars så gör man inte ett dugg, väntar på att Jocke ska komma hem, han är med Tony upp till > Ena.  Skulle hämta grejer till lägenheten. De åkte för en timme sen nu tänker ja, å J ringde för ca 20 min sen å sa att dom inte kommit från Munket än! DRYYYGT! Men men, mer tid vid datorn får jag ;)

Imorrn blir de kina-mat uppe vid centrum, mumma säger ja! :) De blir även hemfärd och senare på kvällen bli de träning, gött å va igång igen.
På tal om träning så fick vi va med om ett "box" pass som heter duga i fredags! De va super jobbit, men ändå roligt. Den innehöll en del Koordination, som ja verkligen suger på! Måste verkligen förbättra de. :P Fick ett ordentligt träningspass igår också, 1 timme innebandy, med en hel del spring å efter det 1 timme styrka.. mmm :) GOTT!


Nej, nu får de vara nog med skrivning för idag.

Ha de!


Välkommen år 2009

Gott Nytt År!


Nyårsafton va otroligt rolig! Den bjöd på många skratt och en del minnen!
Allt blev väl nästan som man tänkt sig.
- Förutom att man kom i säng klockan 7 imorse å vaknade 3!
 Gött..Ser nu fram emot det nya året.
 - Fler äventyr med familj å vänner.