God morgon..?

..va inte länge sen ja gick upp så de är ju god morgon för mig, men såg att klockan började närma sig halv 1 nu så, de är snart dags för lunch till och med!
Igår, va ja ju sjuk men är bra mycket bättre idag. Fattar inte vad de va, men Madde prata på att hon också fick feber bara så där å så va de borta, lika så grannen. Så de va väl bara en snabbis, tur! :) Låg iaf å svettades som ett gnu inatt å de va hemskt!

Nu har älsklingen kommit upp ur sängen iaf, så snart ska ja gå in å klä på mig å börja packa ner saker! Måste ner med allt som står i min hylla, för den ska pappa börja plocka ner idag. Den ska med :)

Yes, nu ska kläderna på!Sjuk

Vaknade imorse å kände mig ine alls kry. Visade sig när jag väl kommit upp att ja fått feber! Har nog aldrig tyckt så synd om mig själv som ja gjorde då, å itne blev de bättre av att Jocke satt bredvid å tog hand om mig :)
Ibland kan de vara lite mysit att vara sjuk!

Ja, så de blev ännu en dag framför tvn kan ja säga. Har i alla fall något att klaga på nu! ;) Har faktiskt tagit mig ut med bilen å skjutsat älsklingen och till och med varit in på pekås, inte dåligt om ja själv får säga de!
Ingen packning idag alltså, de går verkligen segt framåt. Vet inte hur ka ska lyckas hinna tills på måndag! Men det ordnar sig, de gör de alltid!
När man ändå är inne på flytten så kan ja berätta att de va en tjej som ringde till mig tidigare idag. Hon ringde från linköping universitet. Undrade om jag tackat ja till utbildningen å om ja fått alla papper m.m.. Hon va verkligen jätte trevlig å hon gick desamma som ja ska gå ,högskoleingenjör i byggnadsteknik. Så hon gav mig hennes nummer å mejl så de  vara bara att fråga å om de va nått. Å de känns bra :) Hon berättade också om att tjejerna som ska gå utbildningen ska träffas dagen innan uppropet å ta en fika å lära känna varandra lite. De kändes väldigt roligt, så ja ska nog ta å gå upp till centrum då å få se vilka tjejer som man ska gå i samma klass med i 3 år :) Just nu känns allt spännande, kan knappt vänta! :)
På måndag blir de i alla fall första natten i lägenheten! :)


Nu blir de mer tv!


Myck liv

Ännu en dag framför tvn, kan inte fatta att ja orkar..
Men idag har de hänt något mer för mig i alla fall. Började plocka ner saker från min hylla, la in de i tidningspapper å sen ner i en bananlåda. De gick rätt så bra till en början, men sen blev jag uttråkad. Så jag gav upp. Gjorde istället ett försök med att få upp brorsan ur sängen. De va ju inte så lyckat kan ja säga.
Började med första väckingen vid halv 12, sa då att ja kommer igen om 1 timme.  Han somna om å ja gick dit igen 2 timmar senare, jag gav honom alltså lite extra tid. Klockan va då kvart över 1, halv 2. Då började jag verkligen få liv i honom, men han tjata om att ja skule sätta mig å kolla på tv, så skulle han komma snart.. Jo, men visst! Satt i en timme till och vänta. Å sen kom han äntligen upp!
Så vi drog till pekås och inhandlade lite mat, frukt m.m. Är ju själva hemma till på onsdag. M&P är i strömstad å gottar sig!
Å när de väl kommer hem igen på onsdag drar dom igen på torsdag, då är de upp till torsby som gäller. Timmy ska dömma i Svennis cup å jag stannar hemma. All by myself! gott!
Får se om de blir någon klassträff då, vore roligt iaf. 2 av dom drar in i lumpen på måndag, å 1 stack redan idag. De är nu man börjar skiljas åt. Tråkigt, men de är så de är! 

På tal om golf, så sov jag väldigt dåligt inatt. Vaknade fler gånger å hade svårt att somna om. Men de blir väl så när man har måga tankar i huvudet. Ikväll klommer iaf älsklingen hit, å då ska ja nog kunna sova lugnt! De brukar va så iaf :)

Kanske ska fixa en liten matbit åt honom?Tatoo

Sitter just nu vid tvn, tittar på Miami Ink. Måste säga att man blir verkligen sugen på att tatuera sig!
Kanske ska satsa på något i höst? :)

"Sitter just nu vid tvn", sant.. men har sutit här hela dagen ungefär. har verkligen inte haft något att göra. Men de är väl så ibland. Skulle egentligen ha behövt att sätta gång med att packa lite mer, men är man lat så är man.. ;) De är väl en dag imorgon också.

Ska åka iväg på en 5 minuters resa strax å tjäna mig en liten slant, brorsan är lat han också! :)

Ha de!


Fredag = Partaj!

Den uträkningen stämmer bra på ikväll iaf.
För ikväll bär de av till Sunne och Kolsnäs! Å ja är taggad till tusen, men som synd är ju klockan bara 11..
Verkar bli mycke folk så funderar faktiskt på att gå in idag. Vilket jag inte gjorde i onsdags.
Men hade ju roligt utanför ändå, träffa ju Simon, satt i jesus bussen å myste m.m.. :)
 På onsdag kväll, innan vi åkte mot sunne så va vi på födelsedagskalas hos Elinis :) De va roligt, å gott med tårta å kladdkaka måste ja säga! :)

..Undrar vad vi hittar på ikväll, innan sunne! Spörs :)

Nu under dagen ska jag iaf försöka packa lite mer. Mitt rum ser verkligen ut som ett bombnedslag nu så ska försöka få bort sakerna som ligger på golvet. Få ner det i lådor..
Men först ska ja hoppa in i duschen!

Ha en trevlig fredag. Vad du nu än ska göra..
För min del blir de röjj! :) 


Ska göra en LISTA!

Har varit med om en sak till, som riktigt Suger!
Fiske, de är verkligen tragiskt. Va iväg med pappa å grannen ikväll. Fick inte en fisk, de drog inte lite i flötet ens..
Inte för mig iaf..men de är väl som vanligt.

Nog om de tagiska.. Börjar känna mig lite party sugen nu. De är väl dax snart då, kanske?!
Blir nog att man drar till sunne till veckan, om de blir något röj. Men de lär de väl å bli antar ja.. :)

Imorgon ska man försöka få ihop de flesta i klassen och träffas. Tänkte ta en kväll i staffa, grilla, leka. Bara umgås! Men som de ser ut så verkar inte vädret hålla uppe! Så de får bli inne hos någon, eller också vänta på att vädret blir bättre någon gång! Får väl se, får väl se..

På tal om golf så fick jag något ryck igår och satte mig på cykeln å cykla till Munkfors. Åkte på klarälvsbanan, både mysigt å skrämmande kan ja lova! Va fint att åka i råda där man såg sjön, när de va soligt å så. Men mer skrämmande blev de sen när man bara hade skog omkring sig. Värre blev de när man kom till Myra å såg de där "spökhuset", såg läskigt ut på dagen till och med. Men de fann faktiskt ett hus, på samma ställe som låg alldeles in till cykelbanan. De såg jävligt läskigt ut måste ja säga! Så de va bara att trampa på som en idiot till de var utom synhåll! :P
Efter ungefär 1h och 50 min (tror ja) va jag framme iaf. De kändes verkligen underbart!
Väl i munket va Buckis på besök, å tänk så man saknat honom!
Så de blev mycke mys med den dreglande, 70 kilos bamsen under den vistelsen! :)

Men men, nog tjatat! Känner att min text inte hänger ihop ett dugg.
Noogaaa!
 Nu blir de väl sänga!
NattiNatta

här sitter man framför datorn, mitt i natten. nästan iaf..
Kände mig rätt trött förut, men de har gått över. Ovanligt när de gäller mig faktiskt.

Ikväll har jag varit till råda på bingo, å ja vann självklart ingenting. Har aldrig hänt och kommer aldrig att hända.
Hade 1 nr ifrån 2ggr ikväll, men de gick inte hela vägen. Bingo suger verkligen!

Annars har ju denna vecka gått fort måste ja säga!
Måndag åkte vi till norrköping. Tittade läget, fick ju reda på tidígare under den dagen att jag fått en lägenhet! :) SÅ vi tog oss en resa dit som sagt. Låg på camping, gick på stan å orienterade oss. Så att ja vet vart ja ska när ja ska börja skolan liksom! :) Fick ju även se lägenheten.
Ingen höjdar lägenhet precis. Studentkorridor. Gemensamt kök. 17 kvadrat. Egen dusch å toa. Men så är väl studentlivet. Kändes ändå som att ja skulle kunna trivas där. Vilket ja verkligen hoppas att ja kommer göra!
De ligger ju väligt centralt iaf. ca 300m till centrum å ca 500m till skolan. soft ;) Kommer inte behöva röra värst mycket på mig.
Men för övrigt så verkar Norrköping vara en mysig stad. Hoppas att allt kommer att kännas bra!
Ja, visiten blev inte så långvarig vi åkte hem på onsdag.

Onsdag kväll följde jag med Jocke hem till Munkfors, å åkte hem idag.
Funderar faktiskt på att cykla dit imorgon, men det beror alldeles på hur vädret och orken är! ;)

Funderar på att släcka lampan snart, trötteheten kommer smygandes..

Måsta bara tillägga, innan ja stänger av, att imorgon fyller min systerdotter, Malou 10 år.
Känner mig gammal när ja säger så här; shit va åren går!
 Men det är verkligen sant, tycker inte de va så himla länge sen man åkte och hälsade på, på BB liksom..haha, Men de är 10 år sedan..
Å Ja å Jocke har, imorgon, varit tillsammans i 2år och 8 månader!

Natti!

M J

sitter framför tvn som jag gjort hela dagen.
Jag har tittat på filmen om michael jackson, å hans minnesceremoni.
Finner inte ord för de, känner mig allmänt nere bara..


We are the world, we are the children,
we are the ones who make a brighter day
So lets start giving
There's a choice we're making
We're saving out own lives
it's true we'll make a better day
Just you and metôl

De är verkligen trågiskt när de är sånt här väder ute alltså. De finns inget att hitta på å man känner sig bara allmänt slö hela tiden.
Men nu funderar ja starkt på att gå ut å röra lite på fläsket, ta en springtur i vågbacken. De är något ja skulle behöva, har ju inte tränat sen 2 veckor innan studenten å de är nu...4 veckor sedan. Tummen upp till mig!
Men nu ska ja fan sätta igång igen, taggad! ;)

Kanske ska fråga mammsen å pappsen om de vill bli med också..?
jao, nu drar ja ut en sväng, hejja mig!Länge sen sist!

Nu har de gått flera månader sen ja skrev här ser ja. Har inte ahft så mycket tid för datorn den senaste tiden.
Haft revy, student, bal å studentresa.
De 2 sista månaderna har varit så underbara, shit säger ja bara! Kommer sakna allt som har med skolan å göra tror ja. Iaf gemenskapen man fick på slutet, allt va så mysigt! :) Men men, de va ett steg som man va tvungen att ta, ett steg ut i vuxenlivet. Ja ryser på bara tanken.. :S
Sommarlov nu å inget jobb har man heller. Fortum tog inte in några i år, konstigt nog. Men ska väl inte klaga, får gå hemma å slappa ;) Sen så ska man väl flytta snart också, så de är mer än gött å va ledig. Att inte ha något att tänka på liksom.
Just nu så går man ju å väntar på intagningbeskedet till universitetet, lite små nervös. men ja hoppas ja ta mig in i norrköping. För just nu är de de ja vill iaf. Känns roligt, spännande men samtidigt hemskt . Ja ska flytta hemifrån å dessutom så är de 30 mil här ifrån också. En helt ny stad, nya människor å ja, allt är nytt! Men de följer ju då också med många möjligheter  att växa till sig å få nya vänner m.m. Ja tänkarna å känslorna är många.

Annars har man väl inget planerat så under sommaren, nu till veckan sk aj amde m&p, moster, morbror, kusin å hennes pojkvän till stockholm. Ska ligga på hotell å gotta oss, mumms med go, go frukost säger ja! :D
En sväng till västkusten blir de väl säkert. Å om ja får bestämma så blir de en tur till göteborg och liseberg! :)
Får väl se, får väl se.

Nu blir de tv å tennis ett tag. Får se när man hittar hit igen! ;)