Go...

...kväll!

Äntligen fredag får man väl lov att säga då, igen.
Kan inte sluta tjata om hur fort dagarna går nu alltså, de känns helt sjukt!

Nästa vecka blir ännu kortare, studiedag på måndag. Planerar en resa till Linköpings universitet då, får väl se hur de blir med den. De är ju en del som dragit sig ur nu, å de känns lite smått meningslöst att inte åka iväg med två fulla bilar..
Men men, söker väl dit ändå sen.
Har ju faktiskt bestämmt mig för vad ja ska söka till i första hand och de blir Byggingenjör på Linköpings universitet. Fast kommer plugga på campuset i Norrköping, om de nu är så att man kommer in förstås!
Jag och Jocke har även börjat titta på lägenheter och så. Ja längtar så mycke efter att få flytta ihop med honom och starta ett nytt liv, eller vad man ska säga, Ska verkligen bli underbart att få något eget att pyssla om :)

Annars, En fredagskväll som denna ser det väldigt lugn ut för min del, ska sitta i soffan framför tvn med mammsen å pappsen å äta lite go, go mat :) Blir väl lugnt hela helgen, har ju match på söndag.
- DJ 28 final mot munkfors, i munkfors.. Tagga!

Nej nu ska ja dra mig mot tvn å se om de finns nått bra att glo på!
Ha de gött!


Pingvin snor.

Lördag eftermiddag å ja sitter i Munkfors hemma hos Jocke. De är mysigt tycker ja :)
Följde med hem efter skolan, vi menade att vi skulle ha tränat. Men de gjorde vi inte. Vi la oss i sängen och spelade Pokemon i 2 och en halv timme. Häftigt ;) haha!

Just nu för tillfället händer inte så mycket, men ikväll kommer Rick och Jonas hit och spelar poker. Ska blli roligt att hitta på nått med grabbarna :)
Kan ju allid hoppas på att man ska vinna ;)
Annars ikväll ska vi väl till hagfors tror ja, tror jocke skulle iväg på någon fest eftersom att Markus och Madde har kommit till hagfors. Får väl se vad ja gör då. Tror de blir att åka hem och lägga sig i sängen. Så att man kommer upp i tid på söndag, så att man får något gjort. Har ju religions prov att  träna på! Tragiskt!
- Kommer bli mycke i skolan nu tills påsklovet kommer. Känner mig stressad bara ja sitter å tänker på de. Uscha..
Å så har vi ett projektarbete som de går lite segt med, men allt ordnar sig. De vet ja de :)
De är lugna puckar, snart studenten!


Tänk positivt!