091130

Dagen i Karlstad igår va helt okej :)
KOm till Maris vid 11 tiden å då fika vi med lussekatterna jag hade med. Sen vid 1 tiden drog vi ut på stan. Mycke folk! Så vi va int ute allt för länge, 2h ungefär. Gick bara inne på mitticity, de va så gråkallt ute :P Men en toopp fick jag med mig hem, alltid något! ;) Efter detta åkte vi hem å lagade mat, kyckling, ris å currysås. De va gott de! Sen blev det bara mys farmför tvn å bus med lilla Leja.. eller ja å Malou bakade en kladdkaka. Å den blev hur bra som helst, har nog aldrig lyckats så bra! Men då lärde ja mig nått nytt också ;)
Klockan 8 drog vi oss hem mot hagfors, med Leja å hamstern Molly.

Leja har inte vant sig riktigt än, mycke gnäll. Men de är väl inte så konstigt, stackars liten bebis..

Ikväll blir det träning, får se hur det är idag :)


Snart över

En ny dag är på ingång, klockan är kvart i 12.
Imorrn blir det då Karlstad har jag bestämt mig för, ja å syster ska ut en sväng! :) Sen kommer väl m&p tillbaka vid 7 tiden trodde dom, så de blir inte så drygt iaf.

Ja, de blr väl att gå upp vid 8-9 tiden imorgon, duscha av sig å sen dra iväg söderut!


091128

Igår blev det inget skrivande. Åkte till Karlstad kvart i 7 på morgonen, med tahoen. Under tiden den va på service åkte vi hem till Maria å sne ut på stan en sväng. Blev inge nytt till garderoben. De blir de nog inte heller förrän efter jul, fattigt! :P Men men, vi kom hem jämt innan 4 iaf, å då va Jocke med.
Klockan 5-10 över 6 stid Malin utanför med bilen sin å då åkte vi mot Älvstranden. Hagfors-Munkfors, div2.
Rätt rolig match, trodde den skulle va lite roligare faktiskt! :P Den slutade 6-3  till hagfors iaf, vilket dom va värda.
Ja, sen tog vi oss en promenad hemåt och åt kyckling och potatissallad :)

Idag har jag hjälp till att knåda degen till Lussebullarna som bakades. Å Gissa om dom blev goda?!
Superduper goda!! Så en fika blev det helt klart, med sådant å mjök till! Mumma! Slängde i mig 3 stycken, sen tog de stopp! Kändes som en enda stor klump i magen! Gôtt ;)
Jaa, sen har ja vart å handlat ingredienser till mig go, goa sallad! Så det ska ja snart börja förbereda så att vi får mat för kvällen! Gottigott gott!

Imorrn är det ju skyltsöndag här i hagfors. Men ingen av mina kompanjoner är ju hemma! M&p åker till Örebro för att gå på nån revy, Jocke är inte hemma, han är i sala med AFTS. Ida, som ja alltid gått med annars är i Sälen!
Så ja får se hur ja gör. Funderar på att bli med mamma och pappa till Karlstad å va kvar där tills dom kommer hemåt igen på kvällen!
För isf kan jag ju ta med mig Malou ut på stan å fika eller nått kanske, de kan ju va mysigt! :) Sen när vi åker mot hagfors kommer vi ha Leija bebis med oss! Ska bli kul att få ha henne här under en vecka! :)



Lussebullar är väl ändå ett teckan på att julen snart är här?! :)



Leja-bus! :)

091126

Dåligt med sömn inatt. Så snd som jag tyckte om mig själv har jag nog aldirg gjort tidigare. Hade på forbannat ont i armen alltså, kunde inte ligga på den överhuvudtaget å ja som brukar sova på den sidan!
Ja å så sov ju Jocke här också så de va trång och varmt på köpet, nej uscha! Men de kan ju va ltie mysigt ibland också! :)

Så det blev en tidig uppstigning idag. Halv 9 va klockan tror ja ungefär. Så ja åt frukost å väckte sedan jocke kvart över 11 å sa att vi skulle åka till Iiz å säga hejdå! :'(
Tråkigt att inte ha henne här i hagfors nu tycker ja, även om hon kommer hem aksnke lite då å då. Det blir tomt!
Hmmm =/
Så när klokcan blev närmare 1 kramades vi å sa hejdå. Sen drig ja å Jocke till coloseum där vi gjort upp en träff med Nicko, Fredd å Marcus Iliev! :) De va kul att få se honom också, vilket man inte gjort sen studenten! Så vi åt å prata mycke. Hörde hur hårt han har det i sthlm på hästryggen! ;D
Ja, sen halv 3 åkte jocke med bussen hem :( Men han kommer tillbaka redan imorgon!
För imorgon ska vi ner till Älvstranden å titta på Derby! ;) Hagfors-Munkfors..vem vinner? :)

Fast först och främst ska ja å mamma till Karlstad på service med bilen. Klockan 8 till morgonen ska vi va där. Usch, fy å bläää. Men de får väl gå!

Ikväll ska vi till Anna på nått party också, får väl se när man kommer hem för att få lägga sig!



En Fredd å en Marcus, utan fluff! ;)




Denna tuffingen, Ricko, va vi å titta på hemma hos Jockes pappa.
Tänk att de fått sig en sådan sötnos till Boxer :)




Svinis!

kavrt i 1 idag åkte vi upp till sjukstugan å tog sprutan. Ja som vart emot att ta den för jag tycke det känns onödigt! Men mamma tyckte att ja skulle åka upp så de gjorde j aå Joxi. Där mötte vi Ida, Malin å Linda :) De blev före oss. hade själv nr 72 å de hade 65, 66, 67 tror ja :) De gick fort iaf. De ropa upp nummret sen fick man ta av sig på överarmen sen satte ja mig på stolen i mitt bås. Sköterskan parat med mig å fråga vad jag hört om sprutan å sen infrmerade hon mig mer om vad som skulle kunna hända. Så jga kom ut sist av oss alla, även om Jocke kom in stund efter mig :P
Efter detta belönade vi oss själva med en fika på wiener, mycke gott! Sen tog vi en vps. Kika lite i affärer, sen böev det blött å vi åkte hem å nu sitter vi här!

Ja, vet inte vad man ska hitta sig på med nu men de blir väl tvn efter at6t man tittat runt på allt på nätet! ;)


sämst!

Äntligen hemma går på tvn nu å de skulle ställa in en säng i ett rum å "snickaren" hade inte skruvat fast benen på sängen! SÄMST! =9
Ja, kvällen bjöd på träning å lite mer. Va med Timmy till hälsan å tränade mina små biceps ltie grann. Kommer förmodligen att ha träningsvär imorgon, men de ska väl kännas att man gjort nått också ;)

Städning blev de idag också, dammtorkade alla rum, förutom vårqa egna rum. Allla gemensamma :) Dammsög två rum. Imorrn blir det mer, jul sakerna ska fram! :D Sen bli det en liten hemma fika med mma också, måste ju äta upp de goda kärleksmummsen jag bakade igår! Blir även innebandyträning, klockan 7 tror ja vi skulle va där. Får väl gå in å titta på nätet...

Fikat förut va mysit, med Malin å Ida! Brudar de ;)

Natta snart också, måste ju komma upp i bra tid imorgon också!


091124

1 MÅNAD KVAR TILL JULAFTON !! :)

Idag blir det fika vid 2 tiden, Ida kunde inte imorrn så det blev ändrade planer. Efter det blir det väl städa iaf. För just nu är älsklingen här. Han skulle ha vart å kollat ögonen, men de kunde inte ta honom förrän imorrn så.

Ikväll vet ja inte vad ja ska hitta mig på med. Men det spörs!

Sennôr!


Nu är det kvällen!

Träningen gick väl helt okej. Inte kallsvett eller något så de va skönt att kunna göra en hel träning utan några problem. Nu ska ja dit på onsdag igen, eftersom att buggen är slut :)

Tisdag imorgon då, får väl se vad man ska hitta på då. Ska nog försöka städa iaf, de är ju snart första advent. Julsakerna måste ju fram!! Tänka sig, på sönda är det FÖRSTA ADVENT! Shit va fort det har gått!
Snart är det JUL! :)
Måste ju få dagsträningenn gjord också, får se vad man ska hitta på.

Ikväll blir det godnatt tidigt, ja ska upp i tid imorgon. Ska upp senast klockan 10 å sätta igång!
Så de så!

NATTA!


091123

Gårdagens händelser gjorde mig helt sluut!
Låg i sängen när klockan var närmare halv 2, ja som brkar sova som skönast då.
Buggavslutningen va rolig, men jobbig. Dansade ju från 5-9 liksom så de tog en del på krafterna. Men någon paus blev det ju innemellan. Mat - Potatisgratäng + kallskuret. Fika - kladdkaka. De va gottit de :) Vid halv 10 va man hemma ungefär å då tog ja Olle till Ida, eller pärs lägenhet. Där satt vi å titta på tvn å prata om ALLT möjligt :)
Ja, Ida, Malin å Becka.

Today, ja då har ja suttit å ritat ett porträtt, å sen kom Anna, så då la ja undan grejerna :)
Så nyss blev jag klar med ett bakverk, det blev "Majs vårbitar". Typ som kärleksmumms, men en ljus botten. Hoppas de smakar gott för de ser gott ut iaf :)

Ikväll blir det träning, först styrka sen innebandy. Får väl se hur de går idag!


Sunday

Igår va de fint väder, idag är vi tillbaka i det tragiska, deprimerande vädret. Uscha!
Å igår tog ja bussen till myra. Där lärde ja mg baka baguetter å gjorde iordning sallad för kvällen. Å den blev goo, gooo, god! :D Sen efter det va ja så mätt så ja blev forbannat trött! Så då blev de sängen! :)

Tog bussen tillbaka till hagfors vid 12 tiden. Så ja har hunnit att duscha å ätit mat. Ska snart börja göra mig iordning inför kvällen,
-> Buggavslutning i byn med mat å dans! :)

När ja kommit he blir det lite mys med brudarna,

Platta håret står på att-göra-listan här näst!


Match

Strax ska ja ner till Älvstranden och titta på brorsan när han spelar innebandy.
Ska bli intressant att se, de möterKarlstad IBF, å ja antar att de kommer åka på stor däng. Men vi får väl se vad de blir med de ;)
Klockan 4 tar jag iaf bussen till Myra. Ska köpa med Kyckling och Fetaost till salladen!
Ska bli gött att få komma hem till snosi :)


Bilder från igår :)



Den otroligt goda maten!



Här sitter de å mummsar på, Malin, Ida å Linda :)



Myys, framför tvn med Idol :) Linda, Ida å Ida


Och den snygga bruden som bjöd på mat! ;D


NI ÄR BRA!


Fredagsmyys

Fredagsmyset igår, blev perfekt! :)
Maten smakade jätte gott. Bakad potatis med bacon och chiliröra + sallad! M m mm! Efter maten satt vi å titta på idol å smaska på det gott vi hade med oss. Ja hoppa in på ica innan å köpte med en godispåse, vilket var gott! :) FAst ja åt tills ja va helt proppmätt å svällde övermagen, nej usch. Jag lär mig aldrig :P

Rätt person åkte ut ur i Idol igår också, Reza. De kommer verkligen att bli svårt nästa fredag. Men ja tror nästan att det blir Mariettes tur, tråkigt nog. 
Blev besviken på Erik igår faktiskt, han sjöng ju falskt på första låten. Har aldrig hört att han gjort det förut =/ Nej, igår var det Kalle som va kungen! Han har ju utvecklats så mycke så han är verkligen en värdig vinnare av Idol 2009 tycker ja!

Ja, idag tror ja att ja ska ner till Älvstranden och titta på Timmys match, beror på när den är bara. Har tänkt att åka till myra idag vid middags tid. Vi ska göra min sallad där ikväll, ska bli såååå gott! :)
Kanske nått gott efter? De spörs ;)

Nu ska ja klä på mig lite kläder tror ja.
Kanske ska ta sig en promenad? SOLEN SKINER JU!!!!! Trodde nästan att solen hade försvunnit för gott där ett tag. Nej, bäst att ta vara på dagen!


Ett litet paket

har kommit hem till mig och mamma. Från H&M. Min klänning som ja beställde å tänkte ha till Nyår va slut tror ja, så får göra en ny beställning på den. Hoppas att den kommer!
Men fick hem en topp iaf, å den va skön kan ja säga. Endast 49.50, grejer de! ;)

Har gjort mig halvt klar för kvällen iaf. Kläderna är på.
Lack thightsen och min randiga skjort/blus. Ska fixa håret nu, siter med handduken på fortfarande, lite slapp man får va.
Kom iaf iväg till styrkan förut, inte dåligt de :)

Klockan kan ju gå lite fortare tycker ja!



Toppen!



Inte för att bilden har med nått att göra, men Minime är ju s gosi :)




Sängdags

Det är vad det är. Däckar snart med datorn i knät, inte bra!

Kungligt resultat det blev på matchen förut då! 0-5, till HV71.
FBK spelades ut totalt å nu kommer dom nog bara halka allt längre ner. Medans HV hänger kvar i toppen,  nej uuu va ja mår :)

Har blivit bjuden på midda å mys hos Malin imorgon, hon är allt för go hon! :D
De ska bli underbart mysigt de, hoppas vi kikar på Idol också, de skulle ju göra kvällen ännu mer perfekt. Men det spörs, en dålig kväll kan de inte bli iaf. Inte med mina brudar :)

NATTA!

De är bruden de! ;D


Det osar

revbensspjäll i huset! Det är vad vi sak sitta å smaska på medans hockeyn ska börja!
FBK-HV71, i LLA. Jag tror på Hv, 2-4. HEJJA; HEJJA!

Frallorna är klara, bäst att ta sig medan dom är varma :)


smärta

Tittar på förlossningskliniken igen, usch. Men ändå så mysigt...
Kanske ska bli barnmorska? Hmm, ja, ja ska bli mycke när ja blir stor ja. Men ja vet inte vad ja ska börja med, de löser sig!
Fick se en kvinna förut som skulle föda då, å ungen hade en stor tumör på baken. Säg jätte hemskt ut, men ungen klarade sig iaf, tur de!

Har hunnit med att ta mig till hälsan en sväng idag å vet inte vad ja ska ta mig till nu. Har redan ätit lunch, lasagne. Men det blir väl tvn å datorn..

Nu händer det nått spännande på tvn, måste hänga med!


sista dansen

3 år å en dag, idag då ;)

Gårdagen va mysi, spenderade den i Myra. Titta på film å bara njöt :)
Åkte hem idag å iväg på bugg vid halv 7. Sista gången nu innan avslutningen på sönda. Skönt säger ja!
Ja å sen har man bara suttit här vi datorn, blir snart sängen.

 Läsa lite ur "Mig äger ingen" kanske?

Igår fick Ida ett samtal om sälen också Hon börjar den 26e nästa vecka. BUHU =/
Men de där kommer bli fin fint för henne de, de vet ja de :)

Gonna miss you in hagfors!


17 november...

...2006, ja de va då det blev vi.

Jag och Jocke.
Jocke och jag.

3 år! <3


SUCK ON THAT

Ytterligare en måndag gjord.
Träningen ikväll sög, började kallsvettas efter styrkan som vi har innan själva träningen. Kände mig svag å blek, så åkte hem ca 15 min innan den va slut. Tragiskt...!
Men men, de är väl bara atyt hoppas på att det inte ligger en förkylning eller nått i kroppen.

Snart blir det sängen också, sitter forfarande med handduken på huvudet. Så den lär ju pka av snart.

NATTA!


sjusovare

När ja vakna imorse, titta ja på klockan å såg att den av 10 över 12!!
JA, som aldrig sover så länge annars. Gick iaf upp, leta efter mobilen å såg att Linda hade skrivit.
Hon undra om man va sugen på att hänga med till vågbacken vi halv 1. Klockan va nu 20 över 12,men ja chansade på att de inte hade hunnit att dra iväg. Hon svarade inte, så ja ringde. Å då va hon i björkliden å skulle hämta upp Malin. Å hon åkte tillbaka till dalen å hämta oss, en rikti pärla de ;)
Ja, vid 2 tiden va vi tillbaka igen. Då skala ja å jocke potatis å gjorde i ordning midda. 1 timme senare va de klart å vi satt å åt. Sen blev de tvn å nu datorn...

Ikväll blir det träning. Ska väl ner jämt efter 7, styrka halv 8 tror ja iaf. Ska ta å kika in på hemsidan en snabbis.


Upptagen

Ja, det har ja varit idag. Med innebandy, Timmy spelade i skåre så ja va med. Åkte 11 imorse å kom hem efter 4, de förlorade med 8-5, de gjorde en bra match å hade dåliga domare.. Satt å va lagomt irriterad ibland, men så är de!
Så nu när vi kom hem hämta vi upp Jocke så han är här nu. Tittat på tv å bakat en kladdkaka.
Ikväll blir det film. Kanske Änglar och Demoner...?


under täcket

Ja, där befinner ja mig nu. Med halva kroppen iaf.
Kom hem från Ida för ca 30 min sen. Hade det roligt som vanligt! Vi satt å prata strunt, leta efter reklam på internet å titta på Day After Tomorrow. En film som ja missat att kolla på! Jag är ju inte så mycket för sånna filmer, ja gillar komedi ja :)

Katten ligger tätt intill mig å kurrar, ska väl mysa ner mig ordentligt nu å kela lite med han.
Man måste ju passa på liksom...


O_O

Nu är ja ätad å klar för kvällen, det blev brödlåda. Mammas. Den va super duper goood!
Så nu är ja mätt i magen, en stund iaf ;)
Ska starx åka bort till Ida, där även Malin är. Å Malin har klippt å färgat  sig också, blev snyyygt tyckte ja! Brudera skulle å köpa godis, sen skulle ja komma. Blir en film ikväll, vet inte vad men de blir säkert nått bra.

Monopol spelningen förut, gick bra till en början, ja va med, hade mycke pengar, allt flöt på. Men sen stuuupa ja, som vanligt. Nu blir det inget spel på länge iaf, de är en sak som är säkert!

Nej, nu drar ja härifrån ja!


091114

Matchen som vi va å titta på igår, Hagfors if U - Kristinehamn, slutade 2-8.
Hagfors spelade inte alls bra, stressat lag! Satt i seketariatet och skrev också, så man va väl lite sysselsatt.
Efter matchen så åkte ja hem och det var meningen att ja skulle hem och byta bil, hade Mercan, som är bakhjulsdriven, och skulle åka med den till Gustava å Karin. Det var ju knappt så att ja tog mig från Älvstranden, det bara sliiiira. Det snöa ju som bara den. Men istället för att byta bil då, så skjutsade pappa upp mig snällt nog :)
Väl hemma hos Karin, titta vi på Grease, mycke bra :) Sen satt vi å prata, å eftersom att ja kom så sent som 10 så blev ja heller inte kvar så länge. Klockan blev väl 12 typ.

Har bara ätit frukost och tittat på tvn idag, än så länge. Senare prata vi på att vi skulle spela Monopol, hela familjen. Även mamma, hon hatar monopol för att hon är en sånn dålig förlorare! :P

Ska få cowboy-mat till midda idag :)

 

 


del 2

I köket, där ja sitter, osar det goood goood mat :)
Pappa håller på med fläskfién för fulla muggar. Hoppas att det blir klart till matchen ikväll.

Ja,den börjar ju klockan 8. Samtidigt som Idol, tråkigt nog. Men de får gå.. Vet inte om ja ska titta på hela matchen heller för Karin fråga mig för en stund sen om ja vill komma upp ikväll. Skulle va kul att komma en sväng, det är ju inte varje dag vi umgås liksom...

Huungriiiig!


Fredagen den 13e

Igår blev det inte lika mycke uppdatering, åkte ju tll Myra.
Det kostar bara en liten tjugolapp att ta sig dit. Va lite små nervös för att ta mig dit. Visste ju inte vart ja skulle trycka av mig. Men ja kom rätt iaf, så nu vet ja bättre tills näsa gång å behöver inte oroa mig :)
Ja, igår lagade vi mat Spaghetti och Köttfärssås. Sen titta vi på tv, å ja va extremt trött så vid halv 10 gick vi å la oss.
Men självklart va inte Jocke trött, han va pratsugen å höll mig vaken. Så ja offrade mig att spela kort med honom tills klockan blev typ 1, sen slockna vi, eller de va vad jag trodde iaf. Fick nyss reda på att Jocke va vaken å hade gått ner å ätit å grejer! Skumt...

Idag då, klockan är nu halv 1. Har käkat en äggmacka å ska titta efter en buss hem.
Ikväll ska ja å Ida ner å titta på innebandy också tror ja, de är alltid lite skoj :)
Å de är ju för tusan fredagen den 13e idag. Har inte märkt av något än, men ja missar väl alla bussar idag eller nått liknande, hahah!
Godis dag idag också, men konstigt nog känner ja mig inte så sugen... hmm, men de kommer väl! ;)
Nu, varmlandtrafik.se


Torsda!

Det blev visst en morgonpromenad idag också. Till geijersholm och tillbaka.
Har nu också avverkat en sån där cd från I FORM, platt mage stark rygg. Menade att ja skulle till hälsan en svng, men cdn funkade lika bra, haha. Lite variation ;)

Nu ska ja duscha å göra mig iordning, på tiden kanske.. Ska va vid wiener kl 1. Skynda, skynda!
Efter det tar ja bussen till Myra å tillbringar resten av dagen med Jocke :)


Dubbelt, eller trippelt upp!

Haha, de blev visst lite många av det förra inlägget. Fråga mig inte hur... :P

Buggen ikväll gick itne sådär jättebra, men de va väl roligt. Hade ovanligt dålig balans tyckte ja å fällde mig själv nästan lite då och då. Men men, bättre blir det väl nästa gång förhoppningsvis!
När ja väl kom hem, så ser ja att mamma står å hackar mandel! Ja fick som ja ville :)
Glöggen smaka så forbannat gott ska ni veta.. uuua! M m m!

Imorrn ska vi fika också, vid 1 tiden. Efter det ska ja till Myra å hälsa på. Mys! :)

Nu blir det sängen och ett samtal från Jocke väntar!


Buggalooo!

Nu, ska ja snart iväg, äntligen! Denna dag har varit otroligt dryg...
Sen när ja kommer hem, kanske mamma har värmt upp lite glögg, hackat mandel och plockat fram russinen. Skulle va gött å mysigt värre de. Kan ju alltid hoppas! :)


Buggalooo!

Nu, ska ja snart iväg, äntligen! Denna dag har varit otroligt dryg...
Sen när ja kommer hem, kanske mamma har värmt upp lite glögg, hackat mandel och plockat fram russinen. Skulle va gött å mysigt värre de. Kan ju alltid hoppas! :)


Buggalooo!

Nu, ska ja snart iväg, äntligen! Denna dag har varit otroligt dryg...
Sen när ja kommer hem, kanske mamma har värmt upp lite glögg, hackat mandel och plockat fram russinen. Skulle va gött å mysigt värre de. Kan ju alltid hoppas! :)


Olle

Han är nu skinande ren! Efter 2 timmar...
Kan verkligen inte fatta att han va så forbannat skitig alltså. Men de va ju iofs ett tag sen ja tvätta honom. Men nu ska han väl stå sig i nån vecka till. Om 14 dagar ska han in på polering, duuud så fin han ska bli :)

På spisen står en gryta med korvsoppa så de ska vi snart sätta oss och mummsa på! Sen vettu tusan va ja mer ska hitta på. Känner mig hög, hög på energi. Kanske beror på de 2 muggar med Chocolatemilk nere vid pappa. För de innehåller ju inte en massa socker liksom..?
Hmmm...


Onsdag...

Ja, har hunnit att gå ut å gå med stavarna med mamma å ätit frukost. Mycke gott!
Nu ska ja strax ner till pappas jobb å tvätta bilen. Vilket behövs, Olle är verkligen skitig!
Å de kommer att ta tid, uscha...Tycker inte om att ha bil vid sånna här tillfällen.


10/11 - 4

Hemma igen. Gjorde mig en ca 20 längder i bassängen förut, inte mycket men alltid något :)
Blev även ångbastu, där något hade satt en mugg för hålet så ja höll på att dö där inne!! Nästan så att man fick ett astma anfall ju, haha! Å självklart besökte vi bubbelpoolen också ;)

Äntligen hemma gå på tvn nu, å ja har precis ätit en räksmörgås utan räkor, funka bra det med! Å jag märkte att jag har en katt som gillar majonäs ganska mycke! Ha är lite konstig han, lubbis!
Sitter även å väntar på att jocke ska ringa, han skulle visst å repa idag. Får väl se när detta blir av!


10/11 - 3

Nu ska ja snart ner till älvstranden å bada lite!
Ska bara packa ner allt i en liten påse å sätta på mig kläder så är ja redo sen.

Sennôr!


10/11 - 2

Har precis vart med mamma å hamtat brorsan.
Passade på att tanka bilen och handla hem mat. Verkar som att det bli kycklinghamburgare lite senare.
Hoppas att de är gott :)

Börjar verkligen bli sugen på att flytta hemifrån nu, mycke som går en på nerverna. De tar energi. Men det blir väl inte än på ca 1 år iaf. När ja bestämt mig för vad jag vill plugga, då är det dags...



10/11

Då va de tisdag igen då.

Gick upp kvart över 8 imorse, Jocke skulle till AF, som vanligt. Tog en promenad dit å hem, va skönt så där på morgonen. Men de va lite små kyligt idag faktiskt.
Senare idag ska ja iväg å bada med målvakterna. Har blivit deras stalker nu, ska va med på allt dom gör! haha. Men så är det när man är rastlös om dagarna!

Noooga


Alldeles strax

kommer jag att infinna mig i sängen.
Med morgonrocken på och handduken på huvudet sitter ja å titar på tv 4 sport.
Dokumentär med Henke, tha man! :D Så himla kung man kan va!

men men, de blir inte länge som ja sitter kvar här, som sagt alldeles strax sängen...


Snart

Ja, snart är det träning. Om ca 40 min ska ja väl iväg.
Å jag är inge sugen på de, inte idag. Känns osm om ja tappat sugen för de där med innebandyn, d ekänns inte roligt längre. Men ja får se hur det blir. Ja måste ju ha något att göra om dagarna. Spörs...

Idag fyller mammsen år också så ja fixade tårta förut, den blev god :) Men orka dock inte äta allt för mycket, vilket kanske är bra. Hade precis ätit mat. Stuvade makaroner, mmm :)

SKa väl ta å byta om kanske..

suck!


Värmlands guld

- LETT?
- Lett...
- LETT!

Spela monopol förut. Ja, jocke, pappa, timmy å Nicole. Roligt :) Ja förlora då, som vanligt.. Timmy vann, som vanligt... suck.
j
a, nu blir det sängen snart.




I'm back in town

Ja, nu är ja tillbaka till hagfors å ja har kärleken med mig.
Hann inte mycke mer än hem förrän de va mat å dags att dra ivägtill älvstranden. Där spela timmy, mot gs 86. Jämn match de första 2 perioderna. Men sen taopa hagfors, blev ett frustrerat spel. De sluta med att de förlora med 13-6...Men men..

Ja, så ikväll blir det väl söndags mys. Fars dag idag, men har tyvärr inte fixat nått åt pappsen. Det blir lite 2 flugor i en smäll imorgon då mamma fyller år. Hela 57 år...shit! haha. Sen så funderar ju ja å brorsan på att bjuda dom på mat någon dag, de funkar alltid! ;)

Jocke har gått å lagt sig nu, han vilar lite. Kanske ska gå in å göra honom lite sällskap?


Myra

Sitter här nu ute i ödemarken. Å tänker på hur konstiga en del människor är.
Funderar också på att å ta bussen in till hagfors å titta på innebandy, men vet inte om ja orkar egentligen.  Ta bussen in, å hit tillbaka. Nej orka...
Så då är det att fundera på vad man ska hitta sig på med här då. ..Har redan tagit en preomanad, så de kan inte stå överst på listan iaf. Får nog bli en lite senare igen. Laga mat kanske kan va något, börjar bli lite små hungrig!
-Ikväll ska ja å Anna-Lena hålla på med scrapbooking iaf, mysigt :)

bam, bam di dam bam, bam di dam bam.. .låten går på radion just nu.
Kommer förmodligen att ha den på hjärnan resten av dagen nu. Tack rixfm!

Jocke sitter i fotöljen i vardagsrummet å studerar elefanter. På Animal Planet. HAHA!

Ska väl ställa mig vid spisen nu ja!


Sluuuut

Heldag i karlstad det blev. Klockan 9 drog ja å mamma iväg. I regn..fan vilket bus väder de va. Inge roligt att åka i alls.  Vi fick mycke gjort idag iaf.

*Leta & Hämta möbel på ikea
*leta böcker åt mamma, stadsbiblioteket å universitetets bibliotek
*va till en secondhandbutik å lämna kläder
*va in på mitticity, köpte mig ett par jeans. Mycke stretch, nästan som thights faktiskt. Grymt snygga å sköna! :)
*åt på subway (Y)
*inväntade jocke och david som kom med tåget
*packade in oss i min lilla golf, som redan va fullpackad. Vi va ett riktigt skojjar lass på hemvägen! :)
*åkte in till Skåre, köpte godis! ;D
*gick av i myra

sen va det att packa in mina kläder i jockes garderob ;D lite mer plats i min å mammas!

Ikväll blir det fredagsmys i myra. Idol å godis! :)

natta

♣ 

Here I come

Norrköping! 4-7 december kommer ja ligga i Linas soffa :)
Ska antagligen få vara med på deras sittning också, eller förhoppningsvis iaf! Skulle va cocktail-tema. Vet precis vilken klänning ja ska ha :)
Shit va roligt de ska bli att få komma dit känner ja! Ha roligt med brudarna!
De är ju typ en månad kvar, men de går väl fort! :D:D

woho!

NU blir det sängen! :D



Denna får de bli :)


Kvällen innan dagen

Tittar på plastikkirurgi, å fy va äckligt de är!
De ser så våldsamma ut tycker ja. De sticer in en lång pinne å kör den fram å tillbaka. Nej usch, fy å blä...

Nu har ja ätit igen också. tycker ja bara skriver att ja äter. Men de är gött med mat! :) Fick nu riktig mat. Dillstuvadpoytatis och isterband. Mycke gott!
Har suttit å pysslat i någon timme innan ja kom tillbaka hit. Gjorde i ordning min scrapbooking väska, haha. Blev skit snygg, eller int. Men snyggare än den va innan iaf, huvudsaken! :P

Så snart är det insläpp till spelningen i Göteborg som Jocke är på. Hoppas de blir häftigt!!
Å imorgon ska vi till Karlstad, ja å mamma. Ska in på Ikea å grejer. Å invänta tåget som Jocke sitter på. Ja, å sen blir det väl hemfärd. Ska stanna i skåre då tror ja, in på gois fabriken de har där!
För imorgon är det godisdag! :D

FREdAGS MYS! :)



Så blev väskan! ;)



Fransk hethund

Nu har ja precis ätit lunch. En redi sån också, eller inte. Vi orkade inte laga nått å va ite speciellt hungriga ja å mamma. Vi stekte korv och gjorde iordning varsin french hotdog. Rätt gött dä. Får se vad vi hittar på med senna!

Vi tog oss en promenad i snön, upp till moster där vi tog en liten fika. Kanske därför vi inte va så hungriga? Men de va skönt att få gå lite. Kanske kan få med sig brorsan till hälsan en sväng sen. Kan ju alltid hoppas :)

Nu blir det pyssel!


SnoOow!

Igår, kom det ner snö på backen. Inte mycke då men något... Idag när ja drog upp rullgardinen vid nio tiden är backen vit! :) Snön å vintern är här! :)
Har precis ätit frukost å sitter å funderar på vad ja ska hitta på idag. Kanske ska sätta mig med scrapbookingen? Ta en promenad? De spörs...
Ska snart skjutsa brorsan till skolan iaf!




Så ser det ut på baksidan, hemma :)



My Breakfast :)

Sängen

ja, den skriker efter mig hör ja. Snart dags att krypa ner!

Bugg ikväll, å de va roligt. Svårt med träningvärken, men de gick ändå!
2 gånger kvar nu å sen avslutningen. Gott att "slippa" att åka upp till byn.. :)

För den som vill veta så har jag nu ätit kvällsmat, smörgås å kiwi.


Kurri, kurr!

Ja är så hungrig så att jag skulle kunna käka...en hel elefant!

Mamma värmde en potatisgratääng förut. Färdig, från ica. Den smakade bajs! Så de blev ingen lunch för vår del. Men ja tyckte hon nämde något om våfflor förut, de vore ju mummsigt :)

Maaaaaaaaat!


Onsdag, mitt i veckan

Ja, gårdagen blev som planerat. Jocke åkte hem vid 7 tiden å ja drog iväg till asplundshallen vid halv 8.
Kom hem vid halv 10 å då gick ja och la mig. Helt slut! Sov bra inatt, trodde inte att ja skulle göra det pga den gigantiska fullmånen...

Idag, lika grått å trist ute som igår. Ännu värre träningsvärk, gör ont nät ja går tom. Klent...
Mycket motiverad till att göra något idag, eller inte. Ska ju på buggen ikväll, hoppas de inte gör ont i bena då!
Tidigare imorse satte sig jocke på bussen till Karlstad. Där tog han tåget till Göteborg. Imorgon ska han å lyssna/titta på The Devil Wears Prada. Taggat!
Han kommer hem på fredag å då ska vi kanske hämta honom i kd, å sen stanna i myra. Mys!

Min, eller mammas garderob börjar bli allt för full. Ja lånar lite plats av henne för ja får inte plats med allt i mitt rum. Å nu imorse så skulle ja hänga in lite nytvättade kläder, å precis när ja vänder ryggen till så ramlar hela stången ner. Alla kläder på golvet, typiskt!
Så nu ska ja låna lite plats i Jockes garderob :) Hoppas attd e får plats där bara...

Ska ta reda på resten av kläderna nu som liggér på golvet.

LATER!


091103

Nu va det helt plötsligt tisda môran ogg!

Har skjutsat Jocke till ABF å ska väl snart hämta honom också antar ja. Ska sattsa på att bli taxi-chaufför tror ja, det passar mitt vardagliga liv..
Efter att ja har gjort det tror jag att ja ska lägga mig å sova, är lite sliten..
Träningsvärk har ja också, så att det räcker och blir över! Träningen igår, va jobbig!! Värken sitter i rumpa och lår, mycke bra :) De är gött när de känns att man har gjort något. Men fick fan ont i höften igår igen, men det har gått över idag..skumt de där.

Men men, ikväll tror ja att ja ska iväg på Målvaktsträninegn å skjuta lite på Ida :) Då har ja nått att fördriva tiden med iaf. Å förhoppningsvis så åker inte Jocke hem så tidigt heller å då går det fort tills träningen kommer.
Bra plan (Y) :)


Månda kväll!

Ja, snart är det innebandyträning som gäller. Fysträning, dessutom. Kommer nog förmodligen att döö, men ja måste göra detta! :)

Har en pojkvän som bara ligger och sover också. Jag tror att han har sovit i över 2 timmar nu. Socialt! Ja som har längtat efter att han ska komma...


Månda medda!

Åt mat mat för va 40 min sen, å nu väntar ja på att klockan ska bli 2.
Då blir det fika på Wienerkonditoriet, som varje vecka nu tycker ja. Men de är gott, och trevligt att sitta å prata med sina vänner :)

Nu är Joxi här också, så han blir väl med bort.
Tror ja ska höra med honom om vi ska starta 8bit innan vi drar :)


Månda Môran

Mena att uppdatera en sväng igår kväll när ja kom hem. Men ja blev trött å la mig istället, å de va gött :)
Ja, vi drog ju till värmullen igår, jag, Ida å Malin. Satt å tjata lite, åkte/gick sedan hem. Jag hade min bil hos Ida, å när ja satte mig i den så såg ja att framrutan va blöt, men bara å en fläck liksom. De första ja tänkte va på om de hade regnat något, men de hade de ju inte. Sen så tittar ja längre ner på huven, å gissa va ja såg?!
- Ett ÄGGSKAL! Någon hade smashat ett ägg på min bil, HAHA! Komiskt, hoppas att ungarna hade kul iaf.
OJ oj oj.. :)

Ja, å idag gick ja upp med tuppen, nästan iaf. Klockan va 8 när ja steg upp, skulle till helvetet, även kallat arbetsförmedlingen. Men det gick fort, 20 min kanske, så ska väl inte klaga. Men ska dit igen 2 dagar på raken i december, uschaa... Men det får väl gå, för sen slipper ja dom antagligen, wiho!
Närmare 11 ska ja skjutsa Timmy till skolan tror ja, för han kommer väl total-vägra att ta mopeden i detta ruskiga väder. Får väl visa att ja är en snäll storasyster :) Men ja kan lova att han kommer få tillbaka när han väl har körkortet i plånboken, mohahaha! Samtidigt med det iaf, så ska ja nog hämta upp Jocke också, he's in tha town!
Senare idag tror ja vi skulle fika, om ja inte minns fel. Spörs!
Ikväll -> Fysträning

LATER!


Dryyyygt

Klockan går så himla segt...
Den är bara 5 å ja har suttit här hela dagen. Sitter å väntar på att klockan ska närma sig 8. Jag, Ida å förmodligen Malin ska ut å äta lite sen. Gott och mysigt :)

Men ja vet inte vad ja ska hitta på tills dess, har tittat på fotbollen. IFK Göteborg - AIK.
AIK tog SM-Guldet, vann med 1-2...

Hmm...

Söndag..

De flesta ligger nog nu till sängs, bakfulla och jävliga. Å själv sitter man här, hur pigg å gla som helst da :)
Känns nice :)
Vet inte alls vad ja ska hitta på idag, de enda ja vet är att ja ska ha en liten modevisning för mamma. Med dom nya kläderna, haha! :) Får väl bara ta det lugnt, titta på tv..sånt som man gör på en sönda...

Ska fortsätta med att sitta å lyssna på pappa, han försöker få ihop en IKEA grej, å det är lika roligt varenda gång.
Skrik, svett å omskruvning.. oj oj oj! ;D