100613, update

Här va de livat! Snart 3 veckor sen sist, de blir mer å mer långdraget detta.
   Jag är knappt inne på datorn längre känns de som. Väldigt sällan...
Idag har jag suttit här den mesta tiden va denna dag. Håller på med projektarbetet för fulla muggar, att man alltid ska vänta tills sista stund! Men är de sommar å fint väder, så är de de. Det kan man ju inte missa liksom. Men nu har jag morgondagen och tisdag på mig att göra klart detta. Å nog kommer jga att hinna med det. Resultatet kanske kunde blivit ett annat om jag börjat tidigare, men vem bryr sig? Inte jag iaf!

Studentfirande har det varit nu den sista veckan. Åkte till Småland och Ljungby, bara över dagen bör tilläggas!! Skapligt trött?! Över 10 timmar och nästan 100 mil på mindre än ett dygn, halleluja!
   Men vi ska väl snart ner igen, bara brorsan fixar körkortet! För de är ju snart dags, han har bara 4 dagar kvar på intensivkursen, sen kommer jag inte ihåg vilken dag, dagen D va. Gött med privat chaufför sen då! ;D
 
Börjar jobba den 21a juni. Ska bli gött att ha en vecka hel ledigt först å bara släppa tankar på planering, kan ju inte direkt påstå att det vart så mycket av det på senaste tiden.. men ändå ;)
   Till helgen, den 19 (lördag), drar man till Göteborg. På söndag ska man till frihamnen och uppleva sin första "festival" eller vad man ska kalla det..? PIER PRESSURE!!
HIM, Paramore, Her bright skies, 30 seconds to mars, the sounds, dead by april å mkt mer.
Synd va bara att THE USED blev inställt, suck.
http://www.pierpressure.se/

Jag ser fram emot det som fan!! :D