100525

oj, nästan 2 veckor sen sist! Tappat lusten..mjaa..

Nej, men de har vart en del nu som helt enkelt går före. Knappt så att man är inne på facebook en del dagar, ja då måste man vä ändå vara upptagen?? ;)

Update av livet kanske. Vad är det som händer just nu?
Just precis nu sitter jag och knepar å knåpar lite med mitt projektarbete. Vilket är den sista uppgiften för kursen jag läst under våren. Känns mkt gott. Har på något sätt vart så stressad hela tiden, jag glömmer saker och är allmänt virrig å ganska lätt irriterad.. Utbränd innan 20?? Hmm..
   Men men, som sagt de ska bli skönt att få sommarlov. Eller lov och lov blir det väl inte heller. Jobb på Fortum under hela sommaren! Money är ju inte helt fel under sommarperioden.
   Vad är dte mer som är värt att uppdatera?
Jo! Jocke har fått sig en lägenhet. På Norrinsgväg, alltså i höghusen. På bottenvåningen :) Kommer bli så bra när han har fått i ordning de och jag kan lova att jag kommer att va med å lägga mig i en hel del. Mohaha! Jag längtar!  Igår, måndag, va vi ner till Karlstad en snabbis och tittade på tapeter. Så på lördag blir det inhandling av den varan och sen annat smått och gott som kan vara bra till en lägenhet :) Kommer säkert lägga upp liet före/efter blider.
Jocke har även fått jobb i Järnverk, så det är därför han nu har skaffat sig lägenhet i hagfors. Då han bor i Norge för tillfället. Men nu gör han sista dagen på fredag, vilket vi båda tycker är gôôr bra! :D

   Sen fick jag VG på tentan jag gjorde i slutet av April. Tror jag de va iaf... Har aldrig trott att jag har failat så stort på ett prov, jag trodde verkligen att jag skulle få göra om. Men vilken tur man har! ;) Gott att slippa å tänka på de iaf!

Nu tror jag inte att det är nått mer som är vettigt att berätta här.
Inte vad jag kommer på nu iaf...

100512

En hel ledig onsdag! Skönt...

Har verkligen inte gjort ett dugg idag, bara sutitit framför tvn, timme ut och timme in.. Gött eftersom att ja inte mådde så bra måndag, tisdag. Så idag mår jag iaf prima!
   Det enda som hänt idag är att ja fick skynda mig iväg på träning. Sprang 3an i vågbacken, sen blev de inge mer.. tråkigt nog, men nästa vecka skulle de väl antagligen bli något mer. Sen har ju Jocke kommit till Sverige igen. Han har långledigt då det är en "söndag" imorgon. Mycket nice!

Imorrn blir det chill och senare på kvällen ska ja umgås lite med brudsen! :)

Ha'et!


100511

En ny vecka har då påbörjats..

Den inleddes, igår, med job på Sättra skolan, vilket va helt okej! Efter att jag slutat vid 1 så cyklade jag hem till Ida, då vi hade planerat att vi skulle iväg å sola. Men så såg jag Mlains bil å när ja kom innanför dörren, blev jag övertalad till att ta en spontan åkur till Karlstad! Ja, de ve trevligt. Vi parkerade vid bergvik och va där tills klockan blev 8. Stängningsdags... Hemma i Hagfors strax efter 9.
   Fick med mig 2 par skor, en luftig t-shirt och ett diadem :)

Idag skulle ja ha vart ner till Kd igen, till uni. Men jag fick jobb idag och kan då inte åka ner... Hade vart bra å va nere idag då vi har grupparbete. Men det är snart klart och jag hoppas dom delar snällt till redovisningen. Jag vill verkligen klara det. Fattar inte att det ska va så jobbigt med de alltså?!
Jaja, de spörs... Hoppas de känns okej för dom iaf!

NU sak jag göra något annat!

100509

Tagit en paus från skrivandet märker ja... ;P

Men i helgen hade jag verkligen ingen större lust att sitta framför datorn. Farmor & Co har vart här. De åkte för typ en halv timme sen kanske. Det har vart en toppen helg, med bla underbart god mat. Fredag: Grillat
 Lördag: Kycklinggryta på dagen, å Langos på kvällen. Ja är fortfarande mätt kan ja säga, fy tusan vad man äter under dessa helgerna, de är typ som att det går ut på att bara äta.. Men men, då behöver man ju inte äta något restan av veckan.. Nääära, ja är väl hungrig snart igen!
 Förövrigt så har vi väl pratat en massa och bara njutit av sällskapet. Drog igång vattenpipan en sväng i fredagsnatt och även inatt. Men jag evt itne om det funkade så bra.. :P Igår kväll spenderade vi kvällen i en lägenhet med Timmys kompisar. Jag va chaufför och T & Martin tog sig ett kalas.
Lärde dom "Fuck the Dealer" som Iiizz kommit ner å lärt oss från sälen ;) Tror det hade en ganska bra effekt på grabbarna. Haha!

Jaja, idag ska jag bara ta det lugnt, invänta Jokken. Får väl se när han dyker upp.
Imorgon väntas jobb! :D

Tisdag Karlstad, Fredag Karlstad. Fredag har vi redovisning av vårt projektarbete! :S


100503

ett par dagar sen man skrev här, igen, ser ja.

Har ju förusan haft fullt upp under helgen! Men kul har de varit :)

Fredag:  Massa ärenden uträttades. Förfest med grillning med girlsen, men ingen Johanna. Vilket va synd. Men vi hade en rolig kväll ändå, den va TOPPEN! :) Drog till parken där det va mindre roligt, men de gick väl... :P

Lördag: Mår som man förtjänar. Jockes födelsedag! :) Han kom å hämta mig och vi drog till Myra. Där bjöds det på smörgåstårta, vilket va underbart gott. (kan tillägga att ja åt de typ 5 gånger lö-sön) Mot eftermiddan drog vi till Sörby! Där blev det partaj, nyktert för mig då. Jag blev chaufför :)
   Jokken blev bra i gasen å de va roligt, haha :) Skjutsade folket till Åleby senare, långt bort i brôt! Herregud vilken fest de va där då, äcklit! Drog rätt så snabbt kan ja säga...
   Va hemma i Myra vid 3 tiden, skapligt slut!

Söndag: Vaknade innan 10. Trött! Spenderade dagen i Myra och tog bussen hem vid halv 7. Då skulle Jokken snart åka iväg till Norge. För att inte komma hem på kanske en hel månad, snyft! Men ja ska försöka åka dit nån helg, måste ju träffas!

Idag har jag då vart i skolan, trött som ett gnu har ja vart också. Så idag ska jag lägga mig tidigt, har ja planerat.
  Va iväg till Winer en sväng, där ja träffa mina favorit brudar. Några av dom iaf ;)
Fick även ett samtal från Jocke att han skulle iväg till sjukhuset, med sin nageltrång. Det är JÄTTE infekterat och han hade börjat få ont upp i benet nu. Så de va nog på tiden med ett besök hos doktorn. Hoppas de går bra!