100227

Va nästn upp med tuppen imorse, 8 steg ja upp. Va verkligen klarvaken så de va ju ingen idé å lkigga å dra sig å kanske hinna bli segare!
De går ju inte för idag är det match, i Forshaga! Mot GS86, serieledarna. Ska bli spännande å att ja ska spela fram gör det inte mindre spännande eller nervöst. Shit alltså!!! Men men, de får gå som de går, vi är dåligt med folk å ja ställde upp om de skulle fattas. Vilket det nu tydligen gjorde... :P

I torsdags va ja ner till Kd för att lyssna på en föreläsning med Philip Lalander, som skrivit boken: Hela världen är din - en bok om unga herionister. Han va bra så ja ångrar ju inte att ja åkte dit kan ja säga. Men ja stannade aldig kvar å lyssnade på de andra 2 föreläsarna som skulle vara under dagen. De fick räcka med en :P Men iaf, boken som Ph har skrivit är jätte bra! Läsvärd! :)
Efter den hoppade jag av i Myra iaf å där va ja kvar tills igår kväll.
Fredagskvällen bjöd på go,go mat! Pappas plankstek och lite annat smått och gott efteråt :)

Klocka är inte ens 10 och här sitter man med datorn i högsta hugg...! Men men, hade tänkt mig att ja skulle skriva lite på tentan. Men de va ju ett tag sen ja satte på datorn så de kanske är dags nu?
Först ska ja gå in på laget.se å kika lite om de är någon som är taggad inför dagens match! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback