091203

Redan torsdag, veckan har gått fort!
Gårdagens träning i exär gick väl bra, ja vet fortfarande inte hur ja ska göra med allt. Måste kanske ta å bestämma mig snart? hmm..
Idag är det träning i hagfors igen. U-lag har träning halv 5 idag så vi fick va med på den. Se hur det går!!
Känns som ja håller på att bli lite sjuk också. Hoppas bara att de inte är så..Men Jocke är sjuk ju å brorsan också. Dessutom så sov Jocke här inatt så sannolikheten att ja ska bli sjuk är stor! =/ Men ja får väl knapra lite vitaminer å hoppas på det bästa!

Imorgon är det Fredag! Kvart i 12 åker ja med bussen ner till Karlstad å där i från, klockan 14.20 går tåget mot Norrköping! Ska bli så kul att träffa brudarna! Sover hos Lina på soffan till på måndag morgon då tåget går tillbaks till Karlstad. Vet inte vad vi ska hitta på där nere, men det blir väl mycke prat, skratt å mys antar ja :) På Lördag ska vi iaf på sittning. De ska bli forbannat roligt tycker ja. Det är cocktail-tema, men ja vet inte riktigt vad jag ska ta på mig. Har ju 2 klänningar att välja mellan, men de spörs! ;D
Funderar på om ja ska julklappshandla lite när ja är där, om man hittar något vill säga.

Ska alldeles strax gå å sätta på mig shortsen å restan av träningskläderna, de är ju bara en timme kvar!

Ikväll kommer Jocke tillbaka. Och på tal om honom så ska han nog flytta till Norge!! Han ska på arbetsprövning på månda! :) :( . Sen är det bara att hoppas på att han får jobbet! Han är såååå värd det!
Ska sitta å hålla tummarna tills dom blir BLÅ!
Men tänk om han flyttar då? Åå va man kommer sakna honom då, men det är smällar vi får ta.

VI KLARAR ALLT! ♥


tack och hej, leverpastej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback