Spring!

Halva lovet återstår å här sitter man vid datorn...
Skärpning! Tror ja får gå ut å ta mig en gå/spring tur.
Har faktiskt varit duktig å gjort lite skolarbete nu på förmiddan, har bara boken kvar att läsa nu. De känns gött iaf. Men inte ska mam väl sitta å tänka på skola nu, som sagt.. bara halva lovet kvar nu ju!

Matchen som vi spelade i fredags gick väl inte allt för bra! Vi förlorade med 9-4, och enligt mig gjorde vi ingen toppen match. Usch, usch usch, blir irriterad bara ja tänker på de.. Men de blir till att ta nya tag tills på Lördag, då spelar vi sista matchen. Då är de vinst som gäller! taggad!
På lördag tog vi Olle ner till Småland, Ljungby. Där blev de ju smörgåstårta som ja berättade om. Den va super duper god, tror ja åt mer än va någon annan gjorde. Men de är väl inge ovanligt när man kommer ner dit. De är något speciellt med Farmors mat :)
Vet inte om vi gjorde så mycket än å åt fraktiskt. Vi spelade väl lite GH, tittade på film å umgicks. De va toppen! Åkte hem tidigt på måndag morgon efter en god fruktost hemma hos Farmor. Ca 5,5 h senare var vi hemma i lilla Hagfors, vilket var rätt så skönt :)

- Nu är in äldsta systerdotter är här och hälsar på så igår tog jag och Jocke med henne upp till pulkabacken och åkte lite. De va jätte roligt :) Men det blev dock inte så långvarigt. Ja tog tefatet nerför backen och de vände mig om så ja åkte baklänges ner för halva backen. När ja nästan va nere så tror ja tefatskanten tog i snön så de kastade bak mig så ja slog i bakhuvudet rätt så hårt. Marken va stenhård.. Så tro mig, de gjorde riktigt ONT!
Troligtvis fick ja mig en liten hjärnskakning, hade ont i huvudet resten av dagen. Typiskt att något sånt ska hända mig säger ja, haha!
Senare samma kväll kom Elina och Camilla. De skulle fixa till ögonbrynen och fransarna hos mamma. Å de blev så snygga så! De va kvar en bra stund vi satt och pratatade å åt varma mackor :)
De va mycke mysigt å roligt :)


För övrigt så ska ja vänta på att Ida å Jonas ska komma hem, ska dra med dom till telehuset. Mamma ska göra pannkakor här hemma och det är ja inte så sugen på så hoppas på att hitta något bättre på fiket :)Have a nice day!
De är sol ute, de droppar från taken å fåglarna piper utanför.
- Är de vår på G?

Små+Lan

Då va de slut på den här skolveckan snart också! :)
För imorgon är de ju fredag, sköönt. Först blir de sovmorgon till kvart i elva, sen skolan till 4. Efter 4a bär de av hemmåt för inväntan på samling till matchen i Nykroppa. Om man nu ska va med? ;)
Känner mig taggad iaf, vi måste bara vinna serien. Eller ja vill de iaf, å då är de bara att kämpa på. Två matcher kvar med den imorgon ;)
Å sen blir de partaj på helgerna, woho! :D


Nästa vecka = SPORTLOV!
- Grymt nice tycker jag, har inget planerat... Nästan bäst så, bara gör de som faller en in :)
Har bara planerat att ja, Jocke å Timmy ska åka ner till Småland -> Ljungby nu på lörda. Alldeles själva, så de blir ja som kör. Lite små nervös faktiskt. Har ju inte kört längre än till Karlstad än så de blir en liten utmaning. Men de ska bli Jätteroligt! Träffa Famo & Co, hon pratade på att hon skulle bjuda på smörgåstårta. De är ju toppen de ;)
Kommer iaf hem på måndag, å då är de träning som gäller :)

Träning som gäller även ikväll, på tal om de så ska nog ja ta och byta om nu.. :P

Ha de gött people!


TGIF

Thank God It's Friday!

Denna vecka har gått underbart fort! Har inte vart så mycke jobb under veckan, å inget kommande prov heller. De är så fantastiskt! ;) Hoppas verkligen att nästa vecka går lika fort, för sen är de ju sportlov!
-WOHO! :)

På söndag är det en viktig match som ska spelas också, mot Munkfors. Vi ligger 1a i serien å de ligger 2a, så de kommer bli riktigt tufft!
Känner mig taggad till tusen, redan nu!

Imorgon, alla hjärtans dag. Middag och mys med Jocke! :)
mumms!

De va allt för mig, tack och hej leverpastej!


Auschwitz?

Har fått ett erbjudande om att bli med till Polen/Auschwitz  22:a-26:e mars.
2000 kr för resa( buss å färja) m.m.. (?) 
Vore skit roligt att dra iväg,anmäler mig nog imorgon,  hoppas någon annan "kändis" blir med också.
Finns bara 30 platser, å blir de fler som anmäler sig så lottas de ut :O


-Det är ju liksom Once in a life time!Kalla grisfötter!

Förfrusna fingrar å tånar, de är grejer man gillar de!
- Eller inte!
Friluftsdag i skolan idag, drog till Branäs. Kan ju inte hoppas över de när man gjort de alla andra år. Sabina hängde inte på hon, tyckte ja va mycket synd!
Men istället hängde ja med Erika, Gila å Anna. De va super roligt. Speciellt när vi kom i den opistade backen. Hade ingen kontroll på varken skidor, stavar eller nått annat för den delen.. haha. Man fick sig ett gott skratt iaf! Tråkigt nog ( om mna får säga så :P ) va de ingen som drog sig, missade en vurpa som Viktor B antagligen hade gjort. Han körde rakt in i ett träd. Fatta vilken miss! Haha, om ja hade sett de hade jag säkerligen skrattat ihjäl mig.

Har ju själv gjort de en gång faktiskt, om ja ska vara ärlig. De va när dom hade backen öppen här i hagfors för ett par år sen. Vi va ett gäng som drog in på en opistad backe å där stod det ett träd ivägen. Lite roligt faktsikt :P Det tog oss ca 45 min att komma ner, om inte lite längre.Haha,  Minnen säger ja bara! 

Annars har väl dagen bjudit på en enorm kyla, när vi kom ur bussen så va de -18 grader kallt! Höll på att dö. Å dum som ja va hade ja haft pjäxorna i bagaget så de va ju iskalla, förfrös fötterna innan ja hade kommit upp i backen! Så de blev bara ett åk, sen va de lunch för vår del! :P Men vi tog oss ut igen efter ett tag i värmen. Självklart började de bli roligt då, man va upptinad å grejer. Men klockan gick fort så de blev bara en 4-5 åk. eller ens de? :P
I vilket fall har ja haft en bra dag iaf, de va super roligt! :D

Nu ska ja ta  träna på svenska prov lite granna, kan ju vara nödvändigt!


Sugen?

Hoppsan!
- Då va de helg igen då.
Denna kom däremot lite tidigare, har varit studiedag idag. Så denna dag har ja spenderat lite i karlstad. Blev bara ett par timmar, men hann med att köpa mig en ny topp å ett par tights från Gina. Fick mig även ett par skor, som va välbehövliga. Mina nike skor är så hårda i sulan nu så man får ont i ryggen efter 5 min när man går i dem.. I fall någon vill veta liksom..
   - Efter Karlstad drog ja å mamma ner till Elina å fräschade upp oss lite. Blev skit snygga i håret nu ju ;) 
 Camilla fixade med fruktsallad som vi åt efteråt, de va hur mysigt som helst! Synd att de inte blir av oftare bara.
Men nu har vi gjort upp en tid på sportlovet iaf å då är de deras tur att komma hit..
Sen va ja chaufför också, till bergsäng skolan. Trevligt..

För övrigt är ja väldigt party sugen! Har inte varit ut på jätte länge känns de som. Har fyra matcher kvar i serien sen blir de lediga helger! ;)
-Party, party!!

Guten nacht!