100207

Ja, då va de redan söndag då.. suck!

Lagfesten igår kväll va rolig/trevlig tyckte ja :) Vi spela spel, satt å tjôta, singstar å gömma lappen m.m.. Kom hem vid 2 tiden, helt slut. Trött som tusan va ja, somna direkt ja släckt sänglampan, göttit :)

Ja, å en sönda som denna ser ut att bjuda på fint väder. Synd bara att termometern visar så lite som -11. Men man kanske kan ta sig ut på en liten promenad iaf. Graderna kanske stiger mer, om man har tur.. De va ju ändå -18 imorse så.
Annars så ska ja lägga mig tidigt ikväll, uni imorrn :) Ska med 8a bussen, då ja börjar 10.15. Hoppas inte Molkom-bussen är försenad eller nått. För nu vill ja testa att åka med den! Munkfors vägen är ju så dryyyg.

Sen är det ju träning å bugg på måndakväll, vilket jag gillar mycket! Tycker bara det är synd att vi har så sen träning, för ska upp vid 7 igen på tisda morgon eftersom att ja ska till uni då också. Men sen är ja ledig onsdag å torsdag, å de är ju inte helt fel :)
   Fredag ska ja ner igen å då på kvällen är det match, taggat!
 Under helgen hoppas ja att Jocke kommer hem också, för ja saknar honom!
Får väl hoppas på att vi kan spendera söndagen, alla ♥-ns dag, tillsammans iaf. Även om vi inte är så noga med det där så kan de va lite mysigt :)

Ja, en lite kort sammanfattning av hur min vecka kommer se ut!
KUL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback