100117

Det är så himla komiskt. Ja å mamma kan verkligen inte diskutera, 7 av 10 ggr blir det tjafs.. Tummen upp! Men det beror nog på att vi är för lika antar ja.

Ja, gårdagens match gick ju inte riktigt hela vägen. Den slutade 1-8 till Skattkärr. Tyckte det va synd. Edebäck hade ju ett bra tempo å spel den första perioden men i andra så stod allt bara still?! Det va bara nån enstaka som utförde något på planen, synd! Men men, de är bara att ta nya tag å ge allt på nästa match till helgen!
Vill gärna vara med då, men vet inte om ja ska med till Orsa än å åka lite skidor. Just nu känns det som att ja vill spela innebandy, för ja va så grymt sugen igår. Men det spörs.
 Först morgondagen, måndag, då är det träning. Som ja hoppas kunna va med på, om inte förkylningen nu sätter stopp. Men ja känner mig bättre å bättre nu å det mesta sitter i näsan förtillfället!

Just nu sitter ja å läser i en bok, som hör till kursen, Hela världen är din - en bok om unga heroinister. Roligt nog utspelar den sig i Norrköping! :P Den är faktiskt bra, hittills. Men ja har ju 3 böcker till som ja tänkte ja skulle hinna med att titta igenom innan nästa måndag! Ja kommer va super stressad när ja ska börja. Oj oj oj, ser det framför mig.. NOGA!
   Senare idag ska ja kanske upp till moster å permanenta mig :) Ska bli intressant å se hur det blir! Om det inte händer idag så blir det nog på tisda. Excited! ;P

Mera läsning!


Kommentarer
Postat av: Becka

rakpermanenting då lr ;) haha :)

2010-01-17 @ 12:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback