100121

Torsdag!!
Snart helg, guu sö fint! Inte för att man känner någon större skillnad på dagarna när man bara går hemma. Men ändå.. Men ja får passa på att njuta av den känslan nu. För på månda drar de igång. Fullt ös!
Har fått papper om regler för hemtenta, så de ska vi väl få börja emd snart antar ja... Herregud, ja kommer väl bli stressad som ett gnu som blir jagad av en leopard eller nått liknande :P

Men men,de är smällar!

Skulle ha vart å tagit en promenad med Sabina idag. Mne vi kaanske tar det imorrn eller nått, hon skulle å hälsa på hästen å fixa med internet å grejs så de kanske blir lite tätt in på alltihopa. Skit samma, de ska bli kul att räffas lite när vi väl gör de.. Blir ju aldrig nu för tiden, händer bara att vi springer på varandra nån gång ibland. Tråkigt!

Malin är ensam hemma i björkliden också å vi hade ju planerat att göra en makaronipudding ikväll. Men hon ska på styrelsemöte den stackaren. Som sagt Malin, lär dig att säga NEJ! :P haha. Go är du ändå ;)
Ja, så då får ja väl se vad jag hittar på med ikväll...

Ska nog dra iväg å träna en sväng nu iaf :)
På tal om träning så tycker ja gårdagens träning va rolig. Fick spela center ju, haha. Känner mig som en yr höna på den platsen. Men de va lite roligt att testa iaf. Jobibgt blev de, kändes som ja sprang runt överallt å ingenstans! :P

Byt om å rör på fläsket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback